Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Metlika/Zagreb

AVDIO&FOTO: Z vetrom v laseh odprli nov salon

Piše: Kolpa, d.d,/Radio Krka, M.K.

Čas objave:
06.06.2019 00:01

Kolpa je doma v številnih domovih - 6.6.2019 je dobila še enega. V Zagrebu je odprla prvi razstavno prodajni salon. S pogumom zazrtim v svet, s 40 letno tradicijo, so salon odprli na naslovu Savska opatovina 36 (pri City centru One West). Dogodka se je udeležil tudi predsednik uprave Kolpe, d.d. Metlika Mirjan Kulovec.

Mirjan Kulovec in Petra Majdič.png
Mirjan Kulovec in Petra Majdič
Foto: Radio Krka, A.P.

Podjetje Kolpa iz Metlike, ki deluje od leta 1978, ima v lasti 3 uspešne blagovne znamke, in sicer Kolpa san - vrhunski izdelki za opremo kopalnic, Kerrock - kompozitni material prihodnosti z neslutenimi priložnostmi ter Kolpa solutions znotraj katerega poskrbijo za idejno zasnovo, načrtovanje in oblikovanje, izvedbo in montažo modernih udobnih ter prestižnih prostorov in stavb. 

Predsednik uprave metliške Kolpe Mirjan Kulovec.png
Predsednik uprave metliške Kolpe Mirjan Kulovec
Foto: Radio Krka, P.M.

Podjetje prodaja v 44-ih državah, 80 odstotkov izdelkov pa izvaža na zahtevne evropske trge. Upravljajo lastna podjetja v Nemčiji, Rusiji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in na Madžarskem. 

Kolpin salon v Zagrebu.png
Kolpin salon v Zagrebu
Foto: Radio Krka, A.P.

Širijo tudi svojo maloprodajo, saj so v zbirko salonov poleg Metlike in Ljubljane v Sloveniji, Budimpešte na Madžarskem, Zrenjanina v Srbiji, Kazana, Nižnog Novgoroda ter Moskve v Rusiji, zabeležili tudi prvi lastni razstavno prodajni salon v Zagrebu. Le-ta se razprostira na 950m2, na naslovu Savska opatovina 36, to je pri City Centru One West. Za izris načrtov salona ter za izvedbo projekta, so poskrbeli hišni arhitekti ter projektni team.

Kolpa Zagreb 2.jpg
Kolpin prodajno-razstavni salon v Zagrebu
Foto: Radio Krka, A.P.

V razstavno-prodajnem salonu kopalniške opreme Kolpa san in Kolpa san PREMIUM Kolpa razstavlja predvsem artikle višjega in srednjega cenovnega razreda - od kopalnih kadi, masažnih sistemov, tuš kabin, masažnih kabin, parne savne in kopalniškega pohištva. Vsem, predvsem pa investitorjem in arhitektom je na ogled tudi druga Kolpina blagovna znamka Kerrock - kompozitni material v vseh možnih izvedbah.

Kolpa Metlika.png
Kolpin prodajno-razstavni salon v Zagrebu
Foto: Radio Krka, A.P.

Donacija
Svoje veselje ob otvoritvi novega salona je Kolpa delila s ''Kliniko za očne bolesti, KBC Sestre milosrdnice'', ki jim je donirala 40.000 kn za nabavo opreme potrebne za izvajanje orbitalnih, rekonstrukcijskih in očesnih kirurških posegov pri otrocih. 

Kolpa d.d. je donirala sredstva kliniki za očesne bolezni.jpg
Kolpa d.d. je donirala sredstva kliniki za očesne bolezni
Foto: Radio Krka, P.M.

Kolpina zgodba
Ne izdelujejo, temveč kreirajo. Ne gredo s tokom, temveč utirajo nove struge uspeha. Ker že od leta 1978 rastejo z lastnih znanjem in izkušnjami, ki so jih do danes pripeljale na mesto enega vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi.

20190606_151254.jpg
Kolpin salon v Zagrebu
Foto: Radio Krka, P.M.

Inovativnost, drznost, sodobnost in vrhunska kakovost so njihovi aduti, ki gradijo mednarodni ugled podjetja Kolpa, d. d. Metlika, in dajejo pečat njihovim lastnim blagovnim znamkam – programu vrhunske kopalniške opreme Kolpa san in programu inovativnega kompozitnega materiala Kerrock, ki zadovoljita tudi najbolj zahtevne želje. Vse prednosti programov združujejo tudi v programu Kolpa solutions, kjer se uveljavljajo kot strateški izvajalec inženiringa.

Kolpa Zagreb 4.jpg
Kolpin prodajno-razstavni salon v Zagrebu
Foto: Radio Krka, A.P.

Svoj uspeh delijo tudi z ostalimi, saj se zavedajo svoje vloge na področju družbene odgovornosti tako do narave kot lokalnega okolja in širše družbe. S pogledom usmerjenim v prihodnost in v doseganje zastavljenih ciljev uresničujejo svojo vizijo grajenja ugleda zanesljivega in inovativnega partnerja s tradicijo.

Kolpa Zagreb 6.png
Kolpin prodajno-razstavni salon v Zagrebu
Foto: Radio Krka, A.P.

18. junija letos bodo podoben salon odprli tudi v centru Moskve. 

Predsednik uprave Kolpa Mirjan Kulovec

Pogovor Mirjan Kulovec in Petra Majdič