zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

gabrielle crahan Svet24.si

Preminula 22-letna hči znanega glasbenika: tri ...

prebujenje Petisvet.si

Kam nas v resnici vodijo nove energije?

marjan šarec Svet24.si

Šarec SDS-u zažugal: "Na mojem hrbtu ne boste ...

meghan markle Svet24.si

Razkrili, koga je skušala Meghan omrežiti pred ...

086mv Njena.si

Lara Komar spakirala kovčke in odšla

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

Novice Brežice

Krepitev zdravja za vse v Brežicah, je zmagovalec glasovanja

Piše: eu-skladi.si

Čas objave:
20.04.2019 18:46

Že peto leto zapored Evropski skladi predstavljajo dobre zgodbe, ki jih v Sloveniji pišejo s pomočjo evropskih sredstev. Te so se v preteklih letih na zabaven in zanimiv način predstavile že na več kot 100 dogodkih po vsej Sloveniji. Letos se kampanji prvič priključujejo tudi zgodbe s področja kmetijskega sklada. Na njihovo vabilo se je odzvalo več kot 60 projektov, ki bodo v več kot 50 krajih po vsej Sloveniji samo letos organizirali preko 100 zanimivih dogodkov.

V tednu med 11. in 18. majem 2019 se boste lahko udeležili številnih zanimivih in poučnih delavnic, ogledov ter rekreativnih pohodov, obiskali dneve odprtih vrat slovenskih kmetij in gledališke predstave ter tudi sami preverili svoje igralske talente, poskušali domače dobrote, pridobili koristne informacije za svojo poslovno pot in se poučili o dobri skrbi za svoje zdravje.

Poiščite dobre zgodbe v svojem kraju in si rezervirajte teden med 11. in 18. majem!

Med 1. in 15. aprilom ste lahko za svoj najljubši projekt v kampanji tudi glasovali. Prejeli so skoraj 42.000 glasov. Največ jih je prejel projekt Krepitev zdravja za vse v Brežicah, ki je zmagal s kar 14 942 glasovi in se bo tako lahko predstavil še s pestrejšim programom. V okviru Programa razvoja podeželja pa Dan odprtih vrat Kmetije Flis – kjer se kravice same pomolzejo s 653 glasovi.  Preverite katere zanimive dogodke EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019 pripravljajo za vas med 11. in 18. majem.