900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Črnomelj

FOTO: Nika, Zvonka in Katja zlate maturantke SŠ Črnomelj

Piše: Radio Krka/Občina Črnomelj

Čas objave:
20.07.2018 11:12

Srednja šola Črnomelj ima tri zlate maturantke - Niko Strmec, Zvonko Janežič in Katjo Čadonič. Sprejem zanje je včeraj pripravila županja črnomaljske občine Mojca Čemas Stjepanovič.

Črnomaljska županja Mojca Čemas Stjepanovič je sprejela zlato maturantko Niko Strmec in ji čestitala za izjemen uspeh. Letošnji zlati maturantki Srednje šole Črnomelj sta tudi Zvonka Janežič in Katja Čadonič, vendar se sprejema žal nista mogli udeležiti.

Za generacijo maturantov Srednje šole Črnomelj so štiri leta trdega dela in učenja. Med vsemi dijaki pa so tri dijakinje srednješolsko izobraževanje zaključile na najlepši možni način in Srednjo šolo Črnomelj zapustile vpisane v knjigo kot zlate maturantke. Županja je Niki Strmec, ki se je sprejema udeležila ob spremstvu mame, iskreno čestitala, ji izročila skromno simbolično darilo ter ji zaželela še obilo uspehov tako na področju nadaljnjega izobraževanja kot pri ostalih življenjskih izzivih.

Na sprejemu je bila tudi ravnateljica Srednje šole Črnomelj Elizabeta Prus, ki je povedala več o generaciji, ki je zaključila srednješolsko izobraževanje ter poudarila, da se veseli novih dosežkov šole, saj jih že v letošnjem šolskem letu ni bilo malo.