900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Novo mesto

Novo mesto za srečne tačke 2

Piše: Društvo za zaščito živali Novo mesto, A.P.

Čas objave:
01.07.2019 18:09

Težko pričakovana mačja zabava je mimo! Spet ste pozitivno presenetili z obiskom, velikodušnimi donacijami in dobro energijo. S skupnimi močmi so obiskovalci koncerta v petek, 28. junija, v baru Pri slonu v Novem mestu, zbrali kar 837 evrov, s katerimi bo Društvo za zaščito živali Novo mesto veterinarsko oskrbelo njihove varovance. Za kratek čas bodo lahko lažje zadihali.

Pomagaj pri oskrbi zapuščenih živali.png
Pomagaj pri oskrbi zapuščenih živali
Foto: J.Š.

Hvala vsem nastopajočim glasbenikom: Dušanu Obradinoviću, Dejanu Slaku, Borutu Peršetu, Tini Gerbec Radaković, Andreju Barbiču, Doris Bubnjić, Anji Pavlin, Janu Medletu, Nini Radkovič, Petri Ambrož in Juretu Koširju.

Hvala tudi Alešu Dravincu, ki je posodil opremo za ozvočenje in Igorju Iliću - našemu tonskemu mojstru. Hvala pivnici Pri Slonu in Alenki Novak za gostoljubje.
Hvala Kulinariki AS catering za pomoč pri pripravi veganskih prigrizkov. Kot na prvem koncertu je tudi tokrat za grafično oblikovanje plakata in letakov poskrbel Jaka Šuln, za kar smo mu zelo hvaležni. Hvala tiskarni Invarst za tiskanje plakatov in kopirnici Iris za tiskanje letakov.

Za sofinanciranje koncerta se zahvaljujejo tudi Mestni občini Novo mesto, za medijsko podporo pa lokalnim medijem.

Nenazadnje pa hvala obiskovalcem koncerta in donatorjem. Vnovič so dokazali, da je mogoče s pravimi ljudmi in močno voljo premikati gore in da Novo mesto premore veliko sočutja.

"Se vidimo decembra na tretjem koncertu in srečelovu Novo mesto za srečne tačke 3," so še zapisali v Društvu za zaščito živali Novo mesto. Hvala, ker vam ni vseeno!