jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

Novice Črnomelj

FOTO: Občini Črnomelj in Semič zbirata vloge oškodovancev

Piše: Občina Črnomelj

Čas objave:
14.06.2018 08:39

Občina Črnomelj in Občina Semič obveščata, da sta začeli zbirati vloge oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi močnega neurja s poplavami in točo 8. junija letos na delno poškodovanih objektih-stavbah.

IMG_20180608_162706.jpg

Občina Črnomelj obvešča, da je začela zbirati vloge oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi močnega neurja s poplavami in točo 8. junija letos na delno poškodovanih objektih-stavbah. Vloge zbirajo do vključno torka, 26. junija, do 12. ure.

Obrazec vloge za prijavo škode oškodovanci dobijo v mali sejni sobi občine Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj ali pa na uradni spletni strani Občine Črnomelj http://www.crnomelj.si/ 

Vloge oškodovanci lahko tudi izpolnijo in oddajo v mali sejni sobi Občine Črnomelj (s seboj morajo prinesti vse potrebne podatke navedene v navodilih za izpolnjevanje obrazca št. 4) najpozneje do petka, 22.6.2018 vsak delovni dan in sicer v času:
ponedeljek, torek in četrtek od 7:30 do 17:00 ure,
sreda od 7:30 do 18.00 ure,
petek od 7:30 do 15:00 ure.

Oškodovanci lahko vloge pošljejo tudi po pošti na naslov Občina Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj. Upoštevale se bodo vloge prispele v vložišče Občine Črnomelj do vključno torka,  26. junija, do 12. ure.

Ob izpolnjevanju vloge morajo oškodovanci vnesti vse podatke na prijavnem obrazcu – kot je navedeno v podrobnejših navodilih za izpolnjevanje obrazca. Na črnomaljski občini pozivajo še, da naj oškodovanci izpolnjeni vlogi priložijo tudi fotografije nastale škode, če jih imajo.

Dostop do vlog na spletu: http://www.crnomelj.si/item/5664-obvestilo-ponudnikom-in-potrebnim-pomoci-po-petkovem-neurju

toča.jpg

Občina Semič je včeraj od Uprave RS za zaščito in reševanje prejela sklep o ocenjevanju škode na stvareh zaradi posledic močnega neurja s poplavami in točo 8. junija letos.
Na osnovi tega sklepa obveščajo, da je Občina Semič z današnjim dnem začela zbirati vloge oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi močnega neurja s poplavami in točo 8. junija letos, na delno poškodovanih objektih-stavbah – obrazec št. 4.

Obrazci so objavljeni na spletni strani občine http://www.semic.si/Admin/load.asp?sif_file=novice_z_galerijo&sif_novice=316