kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Novo mesto

Obisk Očesnega centra Preskar

Piše: Klub tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine, N.P.

Čas objave:
30.01.2019 15:14

Članice Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine so včeraj obiskale Očesni center Preskar v Novem mestu.

Prisrčno so jih sprejeli zdravnica oftalmologinja Andrejka Preskar, ki je ena izmed lastnikov centra, Janja Krajnc, dipl. optometristka ter optik Borut Gregorčič. Predstavili so jim zasebni medicinski center ter povedali, da so specializirani za diagnostiko, zdravljenje očesnih obolenj, izvajajo operacije oči, opravljajo laserske posege ter optiko.  

Za vse navedene storitve so tudi mednarodno akreditirani in ISO certificirani. Pregled in operacijo oči izvajajo tudi na zdravstveno kartico ali napotnico osebnega zdravnika, saj imajo koncesijo z Ministrstvom za zdravje Republike Slovenije.

Vsem udeleženkam so izmerili očesni pritisk in opravili optometristični pregled. Ene so si naročile nova stekelca, nekaj pa se jih je odločilo za nove modne okvirje. 

Odlikuje jih strokovnost in predanost, saj v očesnem centru razpolagajo s sodobno tehnološko opremo. Intenzivno vlagajo tako v znanje kot tudi v tehnologijo, da so njihovi pacienti zadovoljni. Ponosni so na prejem Certifikata ISO 9001 za kakovost, ki so ga prejeli leta 2013. Pravijo še, da je pri njih očesni pregled več kot le merjenje dioptrije, kar so potrdile tudi tajnice s svojim obiskom, saj so se pri njih zadržale kar tri ure, ki so minile v prijetnem vzdušju.