Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Novo mesto

AVDIO&VIDEO: Panvita v Novem mestu odprla prenovljeni mesni center Ave

Piše: oglasno sporočilo/Panvita, S.P.Č.

Čas objave:
18.04.2019 13:16

Skupina Panvita, ki se uvršča med vodilne slovenske proizvajalce varne, kakovostne in okusne hrane, je v Novem mestu odprla prenovljeni mesni center AVE. Poleg prenovljenih prostorov, so razširili tudi asortiment izdelkov, kjer bodo kupci našli tudi letos nagrajene izdelke.

V letošnjem letu so namreč potrošniki v Panviti vnovič prepoznali kakovost ter med Izbrane produkte leta 2019 uvrstili kar štiri njihove izdelke – Leskovačke čevapčiče, Hrenovko, Kmečki želodec in Piščančje prsi.

IMG_20190418_115048.jpg
Mesna torta
R.K.

»V Panviti sledimo poslovni strategiji zagotavljanja najvišje kakovosti za naše kupce ter varnosti skozi celoten proizvodni proces, od njive do mize. Poleg vrhunske kakovosti naših izdelkov, želimo svojo ponudbo širiti in našim strankam ponuditi tudi vedno nekaj novega, s prenovljenimi prostori pa tudi prijetnejšo nakupovalno izkušnjo,« je ob otvoritvi povedal Toni Balažič, glavni izvršni direktor Skupine Panvita.

»Da naša prizadevanja niso zaman in da jih potrošniki resnično cenijo, pa dokazujejo vsa priznanja, ki jih vsako leto prejmejo naši izdelki. Letos so potrošniki med najboljše Izbrane produkte leta 2019 uvrstili kar štiri naše izdelke, na kar smo izredno ponosni,« dodaja Balažič.

»S prenovo smo v novomeškem mesnem centru AVE razširili tudi asortiment izdelkov, ki po novem vključuje čez 700 izdelkov. Kupci bodo na področju svežega mesa lahko izbirali med svinjskim, govejim, piščančjim, telečjim, kunčjim, jagnjetino in divjačino. Vsak dan pa bomo v mesnem centru pripravljali tudi raznoliko ponudbo mesnih pripravkov, predvsem različne vrste rolad, začinjenih kosov mesa in nabodal. Novost v prenovljenem mesnem centru bo zorjeno meso in kotiček AVE Snack, kjer bodo kupci lahko izbirali med že pripravljenimi svežimi jedmi na žlico, hamburgerji in pečenim mesom,« je opisal ponudbo centra direktor maloprodaje v Panviti MIR, Igor Kolar.

IMG_20190418_121218.jpg
Direktor maloprodaje Panvita MIR Igor Kolar
R.K.

»Veseli me, da lahko danes, po 15 letih, ko je novomeški mesni center prvič odprl svoja vrata, brez zadržkov rečem, da so prebivalci Novega mesta in okolice mesni center AVE vzeli za svojega. Prenovljen mesni center, v katerem smo še dodatno razširili našo ponudbo, je naša zahvala za dolgoletno zaupanje naših kupcev ter spodbuda za vse nas, da nadaljujemo v smeri, ki smo si jo zadali, to je zagotavljanje kakovostnih, okusnih in predvsem lokalno pridelanih izdelkov,« je na otvoritvi poudaril vodja novomeškega mesnega centra Andrej Košak.

Trenutno je najbolj popularen Panvitin program AVE Gril, najbolj prodajani mesni izdelki za žar v Sloveniji, saj je sezona piknikov že v polnem teku. Ob tem v Panviti poudarjajo, da so vsi izdelki AVE popolnoma brez alergenov, brez glutena, jajc in soje.

Na otvoritvi prenovljenega novomeškega mesnega centra so vse obiskovalce pogostili z AVE izdelki, za zabavo pa so poskrbeli z zabavnimi igrami ter glasbeno skupino Poskočni muzikantje.

IMG_1211.jpg
Žar mojstri v akciji
R.K.

Poleg prenovljenega mesnega centra v Novem mestu, ima Skupina Panvita lastne mesne centre še v Kranju, Kopru, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Mariboru ter mesnici v Črnomlju in na Škofijah.

O Skupini Panvita
Skupina Panvita je največja veriga podjetij v slovenski živilsko-predelovalni industriji, ki obvladuje varno in kakovostno pridelavo in predelavo hrane v celotni proizvodni verigi od njive do mize. Združuje 11 podjetij, katerih dejavnost zajema proizvodnjo krme, poljedelstvo, perutninarstvo, rejo prašičev, veterinarstvo, proizvodnjo mesa in mesnih izdelkov, vinogradništvo, ekologijo in energetiko. Vertikalno integrirana proizvodnja hrane temelji na sledljivosti, nadzoru ter zagotavljanju stalne kakovosti v celotni proizvodni verigi. Sonaravno pridelana hrana, certificirani in nadzorovani proizvodni procesi ter upoštevanje zgodovinskih izkušenj so temeljna značilnost poslovanja, s katero gradijo zaupanje potrošnikov na domačem trgu in trgih evropskih držav.

Igor Kolar direktor maloprodaje v podjetju Panvita Mir d.d.