Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Novo mesto

Plava laguna vabi

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
23.09.2019 11:33

V Plavi laguni, kot Novomeščani imenujejo predel Ločne, je pod optiko Glasmaher lociran center za oblikovanje telesa WHB Institute, kjer bodo poskrbeli, da boste zadovoljne s svojo postavo.

S hitro, učinkovito in popolnoma varno metodo boste prišle do popolne postave. Vabijo vas na brezplačni posvet, na katerem vam bodo svetovali način, da dosežete želene rezultate.

S strankami se najprej pogovorijo, s pomočjo vrhunskih aparatur analizirajo telesno sestavo in skupno z vami določijo realne cilje ter pot kako jih boste osvojile. Kombinacija vadbe ob pomoči infrardeče svetlobe in »radiranja« maščob ter celulita z modernimi aparaturami (kavitacija, radiofrekvenca, limfna drenaža, vakuum terapija, …) in ob spremenjenem načinu prehranjevanja, omogoči nov in zadovoljen pogled na spremenjeno lastno telo.

Infrardeča svetloba omogoča hitro segrevanje telesa, telesna vadba v tem režimu z aparaturami Infrared SLIM in Infrared BIKE pa ob istem telesnem naporu pomeni porabo nekajkrat več kalorij, kot pri običajni vadbi.
Za športne duše je dodana še vibracijska plošča saj 10 minut vadbe nadomesti enourno aerobno vadbo, seveda pa je dolg sprehod še vedno izjemen dodatek k že opravljeni aktivnosti. Izguba kilogramov pogosto pusti mlahavo kožo. WHB Institute zato ponudi aromaterapijo, kromoterapijo in ozonoterapijo ob prijetni glasbi v AKO savni ali razvajanje v Grelni blazini.

Vabljeni na brezplačni pregled (v vrednosti 62 eur) ki, vsebuje podrobno analizo sestave telesa in poskusno vadbo v IR Slimu in razvajanje v AKO SAVNI.

Seidlova 16, Novo mesto
tel. 064 297 999

e mail: novomesto@whbinstitute.com
web: www.whbinstitute.com
fb: https://www.facebook.com/WHBInstitute
insta: https://www.instagram.com/whbinstitute