1_senidah Svet24.si

FOTO: Senida svoje mednarodne slave ni načrtovala

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

Novice Novo mesto

Prihaja Vikend na Prepihu 2018

Piše: A.G.

Čas objave:
23.04.2018 16:13

Tradicionalni vikend zabave bo spet prepihal Dolenjsko.

Za vse željne zabave in dobre glasbe: tudi letos prihaja še večji in še glasnejši Vikend na Prepihu. 

Nepozabna zabava bo od 18. in 19. maja, v petek in soboto, zdaj že tradicionalno pod velikim šotorom Restavracije Prepih pri Novem mestu. Kot se za največjo zabavo na Dolenjskem spodobi, so organizatorji poskrbeli za program, ob katerem vam gotovo ne bo uspelo stati pri miru. 

V petek se bo zabava začela s priljubljeno Petkovo pumpo in DJ Boštjanom, nadaljevala s fantastično skupino energičnih Primorcev Tequila, ki bo zares ogrela občinstvo, večer pa se bo sklenil s priljubljenim hrvaškim pevcem Davorjem Bornom, čigar pesmi Dalmacijo in Vrati se poznamo prav vsi.

Sobota bo nepozabna. Občinstvo bo namreč zabavala najbolj priljubljena zabava na terenu, Aktualova galama, z odštekanim Dean on the Mikom in simpatično Anito Gošte, sobotni prepih pa bo stopnjevala skupina Colonia, ki z energičnimi nastopi vzdržuje sloves najboljše dance skupine na našem področju. Vrhunec nepozabne zabave na Dolenjskem bo nastop legendarne Nede Ukraden. Zagotovo bodo daleč naokoli odmevale pesmi "Na Balkanu", "Da se nadjemo na pola puta" in tudi njeni starejši hiti "Zora je" in "Ne zovi me u ponoč". 

Vstopnice po nižji ceni 9,90 EUR so že na voljo v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim, Petrol, Poštah Slovenije in v restavraciji Prepih, na voljo pa bodo tudi na večerni blagajni dogodka po ceni 12 EUR. Vstopnica velja za oba večera.