Velik nasmeh Adobe Stock Odkrito.si

Kako na dopustu poskrbeti za zdrave zobe

Ljubezen po domace20 Svet24.si

Voditeljica Ljubezni po domače: "Po snemanjih ...

brezčasna ljubezen Svet24.si

7 vrst ljubezni, ki jih je zaznamovala večnost

umor, pešpot ob savi1 Svet24.si

FOTO: Umor na priljubljeni sprehajalni poti ob ...

Jeffrey Epstein Svet24.si

Princ Andrew obžaluje, da je zmotno mislil

Rok in nika_instagram Najstnica.si

Nika priznala: Rok je bolj privlačen

lucija in josip Njena.si

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na ...

Novice Novo mesto

Prihaja Vikend na Prepihu 2018

Piše: A.G.

Čas objave:
23.04.2018 16:13

Tradicionalni vikend zabave bo spet prepihal Dolenjsko.

Za vse željne zabave in dobre glasbe: tudi letos prihaja še večji in še glasnejši Vikend na Prepihu. 

Nepozabna zabava bo od 18. in 19. maja, v petek in soboto, zdaj že tradicionalno pod velikim šotorom Restavracije Prepih pri Novem mestu. Kot se za največjo zabavo na Dolenjskem spodobi, so organizatorji poskrbeli za program, ob katerem vam gotovo ne bo uspelo stati pri miru. 

V petek se bo zabava začela s priljubljeno Petkovo pumpo in DJ Boštjanom, nadaljevala s fantastično skupino energičnih Primorcev Tequila, ki bo zares ogrela občinstvo, večer pa se bo sklenil s priljubljenim hrvaškim pevcem Davorjem Bornom, čigar pesmi Dalmacijo in Vrati se poznamo prav vsi.

Sobota bo nepozabna. Občinstvo bo namreč zabavala najbolj priljubljena zabava na terenu, Aktualova galama, z odštekanim Dean on the Mikom in simpatično Anito Gošte, sobotni prepih pa bo stopnjevala skupina Colonia, ki z energičnimi nastopi vzdržuje sloves najboljše dance skupine na našem področju. Vrhunec nepozabne zabave na Dolenjskem bo nastop legendarne Nede Ukraden. Zagotovo bodo daleč naokoli odmevale pesmi "Na Balkanu", "Da se nadjemo na pola puta" in tudi njeni starejši hiti "Zora je" in "Ne zovi me u ponoč". 

Vstopnice po nižji ceni 9,90 EUR so že na voljo v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim, Petrol, Poštah Slovenije in v restavraciji Prepih, na voljo pa bodo tudi na večerni blagajni dogodka po ceni 12 EUR. Vstopnica velja za oba večera.