Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Brežice/Novo mesto

Prijeli tatove koles

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
19.08.2019 13:58

Brežiški policisti so bili v noči na 17. 8. obveščeni, da so z železniške postaje v Brežicah neznanci ukradli štiri kolesa. Takoj so začeli z aktivnostmi za izsleditev storilcev in v Brežicah prijeli štiri mladoletnike.

Kolesa, ki so jih ukradli iz kolesarnice so zasegli in jih vrnili oškodovancu, o dejanju pa bodo seznanili pristojno tožilstvo in starše mladoletnikov.

Vlomi in tatvine
Na delovišču v Šentjerneju je v noči na 16. 8. nekdo vlomil v dva zabojnika in ukradli ročno orodje v vrednosti okoli 1000 evrov.

V okolici Novega mesta je v noči na 16. 8. neznanec skozi okno vlomil v nedograjeno stanovanjsko hišo in vzel električno ročno orodje. Lastnika je oškodoval za 1200 evrov.

Na parkirnem prostoru v Gabrju je 16. 8. nekdo vlomil v osebni avtomobil. Odnesel ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 1000 evrov škode.

V Selah pri Dobovi je 17. 8. zvečer neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi odprto okno vstopil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in zlat nakit. Latnike je oškodoval za
1000 evrov.