Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Sevnica

Odprti razpisi v občini Sevnica

Piše: Rok Žurga

Čas objave:
19.01.2018 13:32

V Sevnici so odprli razpise za sofinanciranje programov na področjih kulture, mladinskih dejavnosti ter socialnega in zdravstvenega varstva.

Predmet javnega razpisa zbiranja predlogov za sofinanciranje programov in projektov na področju ljubiteljske kulturne dejavnosti, ki jih bo v letu 2018 sofinancirala Občina Sevnica, so programi in projekti na področju kulture, ki zajemajo vse oblike ustvarjanja, posredovanja in varovanja kulturnih dobrin na področju glasbene (vokalne in instrumentalne), plesne, gledališke in lutkovne, folklorne, literarne, likovne, fotografske, video in filmske dejavnosti. Okvirna vrednost razpisa je 48.000 evrov. Razpisna dokumentacija je do izteka prijavnega roka dosegljiva na spletni strani www.obcina-sevnica.si oziroma osebno na Občini Sevnica, Glavni trg 19 a, 8290 Sevnica. Prijavitelji morajo prijavo oddati najpozneje do vključno 19. februarja 2018 na naslov Občine Sevnica.

Objavljen bo tudi javni razpis zbiranja predlogov za sofinanciranje programov na področju socialnega in zdravstvenega varstva v občini Sevnica v letu 2018, predmet katerega je sofinanciranje programov in/ali projektov s področja socialnega varstva in zdravstvenega varstva. Okvirna višina razpoložljivih sredstev znaša 25.000 evrov. Razpisna dokumentacija je do izteka prijavnega roka dosegljiva na spletni strani oziroma osebno na Občini Sevnica. Prijavitelji morajo prijavo oddati najpozneje do vključno 19. februarja 2018 na naslov Občine Sevnica.

Javni razpis s področja mladinskih dejavnosti z okvirno vrednostjo 15.000 evrov zajema možnosti sofinanciranja mladinskih programov in projektov ter programov za mlade v občini Sevnica. Razpisna dokumentacija je do izteka prijavnega roka dosegljiva na spletnih straneh www.obcina-sevnica.si in www.kstm.si oziroma osebno na Občini Sevnica. Prijavitelji morajo prijavo oddati najpozneje do vključno 19. februarja 2018 na naslov Občine Sevnica.

Javni razpis za izbiro izvajalcev letnega programa športa v občini Sevnica v letu 2018 bo objavljen po končnem sprejetju letnega programa športa in odloka o postopku in merilih za sofinanciranje. Javna razpisa za področja gospodarstva in turizma bosta objavljena po dopolnitvi pravilnikov s predmetnih področij.