kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Nm

V 5 dneh spali le 8 ur

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.01.2013 08:23

Potem ko je Slovenijo ta teden zajelo obilno sneženje, so se na delavce zimskih služb usule številne kritike, češ da slabo delajo. Tokrat se je v bran zimski službi postavila jutranja redakcija Radia Krka, ki je vsak dan brez težav prišla pravočasno na delovno mesto. In to okrog 4.30 ure.

In če potegnemo črto čez teden, ali pa vržemo še eno lopato belo gmote na kup, ugotovimo, da so bili jutranjiki oz. poslušalci, ki so se odpravili na delo oz. obveznostim zelo zgodaj, nekje med 5. in 6. uro zjutraj, mnogo bolj zbrani za volanoim in pozitivno kritični do delavcev v zimskih sužbah.

Namreč nihče ni tarnal nad slabo očiščenimi cestami, pač pa so povedali, da obilno sneži in da je dobesedno nemogoče očistiti takšno količino snega. Ali drugače povedano, ko so delavci prvič očistili cesto, se je lahko v slabi uri nabrala že nova, tudi 10 cm, visoka snežna odeja.

Povsem drugačne pa so bile reakcije poslušalcev, ki so se na delo odpravljali med 7. in 8. uro. Slednji so bili negativno kritični do zimskih služb.

Ob tem naj še dodamo, da so nekateri delavci v zimskih službah od ponedeljka pa do danes, petka, spali vsega skupaj le 8. ur.