Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice

Danes in jutri večinoma jasno, v četrtek bo snežilo

Piše: ARSO

Čas objave:
17.12.2018 00:09

Danes bo sprva oblačno, čez dan se bo od severa jasnilo. Jutri bo precej jasno, po nižinah pa se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost. V sredo bo spremenljivo, za četrtek pa je so napovedane padavine.

Danes bo sprva oblačno in večinoma suho. Čez dan se bo od severa počasi jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do 8 °C.

Jutri bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti pa se bo večji del dneva zadrževala megla ali nizka oblačnost. Ponekod na Primorskem bo še pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od -1 do 4, na Primorskem do 9 °C.

Obeti
V sredo bo sprva delno jasno, po nižinah v notranjosti Slovenije pa bo precej megle in nizke oblačnosti. Popoldne se bo oblačnost povečala.

V četrtek sneg
V četrtek bo oblačno z občasnimi padavinami, ki se bodo dopoldne pojavljale večinoma v zahodni polovici Slovenije, popoldne pa tudi drugod. Po nižinah v notranjosti bo deloma deževalo deloma snežilo, na začetku bo možna tudi poledica.