horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 14. novembra

vino Dobra karma

22 jasnih mislih, ki pa jih razumejo le redki

cisterna, viadukt malence Svet24.si

VIDEO: Tako je s corso trčil v tovornjak, ki je ...

kuhinja Svet24.si

Seznam gostinskih obratov z nepravilnostmi buri ...

monika krt Dobra karma

Naša čutila so nam v pogubo ali v veselje

ljfw 2 Njena.si

Kaj ustvarjata Lara komar in Tadej Pišek?

bratje klobasa Njena.si

To je starejši brat dvojčkov Klobasa

Novice Nm

V&F: V srčnem tednu Krka gostila otroke

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.04.2013 08:59

Novomeški farmacevt končuje srčni Teden humanosti in prostovoljstva. V Ločni so v goste povabili otroke iz socialno ogroženih družin. Pripravili so jim zabavni in športni program, olimpijado s profesionalnimi športniki, nastopila je priljubljena pevka Demetra Malalan.

Družbena odgovornost je globoko zakoreninjena tako v Krkinem poslovnem razmišljanju kot tudi v vsakodnevnem razmišljanju številnih krkašev.

Duh prostovoljstva se je s Krkino družbeno odgovorno akcijo Krkin teden humanosti in prostovoljstva, ki je pod sloganom Tudi dobrodelnost je del nas potekal med 15. in 20. aprilom 2013, dodobra razširil med krkaše. V tednu dni se je različnih dejavnosti udeležilo več kot 700 krkašev. Od tega jih je več kot 220 v Novem mestu, Ljubljani in Ljutomeru darovalo kri.

Številni so na različnih lokacijah Krke po Sloveniji prispevali oblačila, igrače, obutev, živila, knjige in druge potrebščine za odrasle in otroke ter hrano za pse in muce. Tudi letos so zbrali skoraj 2 toni potrebščin in skoraj 540 kilogramov hrane za živali. Družili so se s stanovalci domov za starejše in varovanci varstveno delovnih centrov. Dobrodelni teden pa so zaokrožili z obiskom skoraj 1.000 otrok iz socialno ogroženih družin, ki so jim poskušali to soboto narediti kar se da lepo in prijazno.