katarina cas Odkrito.si

Ko Katarina Čas razplete zgodbo …

table rock_ladjica-17 mrtvih Svet24.si

VIDEO: Izgubila je devet članov družine. Prosila...

Indijanka prerokuje Petisvet

Prerokba starodavnih Indijancev se uresničuje?

toca Svet24.si

VIDEO: Noro! Zapadlo je za 20 centimetrov - toče!

gozd_sprehod Svet24.si

Mora biti prava, a tudi zdrava

Četrti \'da\' Dese Muck Njena.si

Desa Muck se je zopet poročila

poroka Njena.si

Dončič razkril skrivnost: Zadoneli so poročni ...

Novice Novo mesto

VIDE&FOTO: Gašper Rifelj v novi družini

Piše: Menart Records, M.C.

Čas objave:
11.07.2018 07:50

Gašper Rifelj se je ob izidu nove skladbe 'Hotel za 2' pridružil Menartovi družini.

gasper rifelj - hotel za 2_.JPG

Priljubljen glasbenik, ki je še nedolgo nazaj navduševal Slovenijo v priljubljeni oddaji 'Zvezde plešejo', ter se uvrstil v superfinalno oddajo in priplesal odlično 2. mesto, je ob koncu oddaje predstavil novo glasbeno zgodbo 'Hotel za 2'.

Počaščeni smo, da se je naši veliki glasbeni družini Menart Records pridružil mlad vsestranski ustvarjalec Gašper Rifelj, ki poleg ustvarjanja modernih ritmov navdušuje tudi z izjemnim vokalom, so zapisali v Menart Records. Vse njegove avtorske skladbe so osvojile radijske lestvice, uradni videospoti pa z zavidljivimi števili ogledov nakazujejo priljubljenost perspektivnega umetnika.

Ob ustvarjanju nove skladbe 'Hotel za 2' je Rifelj ob sebi zbral priznane ustvarjalce, tako se pod besedilo pesmi podpisuje trenutno najbolj iskan avtor besedil Rok Lunaček, pod glasbo se poleg Riflja podpisuje ustvarjalec številnih uspešnic tako v Sloveniji kot na Hrvaškem, Krešimir Tomec.

Gašperjevo idejna zasnova videospota 'Hotel za 2' je zapeljana v sodelovanju z režiserjem Miho Tozonom, glavno žensko vlogo je odigrala Maja Geršek, vrhunska profesionalna plesalka s katero je pevec štiri mesece vadil zahtevne plesne korake.

Letošnje poletje bo za Gašperja Riflja zelo delovno, saj poleg koncertiranja s skupino, glasbenik pripravlja nove skladbe. »Kljub muhastemu vremenu upam, da je pred nami dolgo in vroče poletje v katerem ne bo manjkalo preplesanih dni in noči na plaži ali pa v hotelu za dva,« je ob izidu skladbe povedal Rifelj.