3_eva boto Svet24.si

Eva Boto je svoje sanje uresničila že pri rosnih...

internal-clock-795726_1280 Dobra karma

Usodna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ženskih...

Hengsberg, kmetija, avstrijski gasilci Svet24.si

FOTO: Upokojenec želel na vrtu pokopati mačko, a...

kris Svet24.si

VIDEO: »Lahko se igram brez opornice in brez nje ...

profimedia-0191626479 Dobra karma

Kako žalostno! Bivši mož Petri želi bolnega ...

lado branko Njena.si

Bizovičar v pižami po središču Ljubljane

tanja-balabanić, jan-klobasa Njena.si

Tanja Balabanić zaslužila na račun nestrpnežev

Novice Šentvid pri Stični

VIDEO: Na Vseslovenskem sejmu bo Tim Gajser preskočil šotor

Piše: M.K.

Čas objave:
21.04.2018 07:00

V neposredni bližini Gostilne pri Japu v bližini Šentvida pri Stični, se je včeraj začel tri dnevni Vseslovenski sejem, ki je za obiskovalce odprt med 9. in 18. uro. Dogajanje je zelo privlačno. Tim Gajser bo preskočil šotor, na sejmu pa bodo tudi kiparji z motornimi žagami, ki se bodo pomerili na tekmovanju.

Gostilna Pri Japu
Gostilna pri Japu
Foto: M.K., Radio Krka

Sejem je splošnega značaja saj ponuja širok spekter dejavnosti, med katerimi so kmetijstvo, mehanizacija, domača obrt, motociklizem, kolesarstvo, vse za dom in šport, vse za poroko, obrt, gradbeništvo, avtomobilizem, turizem, predstavitev občin, društva, trgovina, prosti čas.

5s.JPG

Tokrat bo na Dolenjskem tudi Tim Gajser, ki bo preskočil šotor. Pa ne bo s svojimi spretnostmi navduševal samo on, tam bodo tudi kiparji z motornimi žagami, ki se bodo pomerili na tekmovanju, kot jeseni se bodo obiskovalci tudi zdaj lahko vozili s helikopterjem, po sejmišču bo vozil brezplačen vlakec, pripravljajo bogato animacijo za otroke.

Rado Mulej

Če bo dnevni program namenjen sejemskemu dogajanju, pa se zvečer obetajo koncerti in zabava za vse generacije. Na Vseslovenskem sejmu  so sinoči nastopili Ansambel Smeh, Manca Špik, Ljubavnici, danes pa za zabavo skrbijo Victory, Tanja Žagar, Luka Basi in jutri popoldne Okrogli muzikanti in Isaac Palma.