Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Prečna

VIDEO&FOTO: Meddruštveni turnir v Prečni

Piše: Radio Krka, M.K.

Čas objave:
20.09.2018 17:09

Društvo upokojencev Prečna je danes pripravilo že tradicionalni Turnir za pokal DU Prečna. Povabilu so se odzvala Društva upokojencev Škocjan, Bela Cerkev, Uršna Sela, Dolenjske Toplice, Straža, Žužemberk, Mali Slatnik in seveda Prečne.

6u.JPG
Podelitev pokalov
Radio Krka, M.K.

Nastopili so v dveh disciplinah, streljanju z zračno puško moški in pikado ženske in moški. Streljanje se je odvijalo v Krajevnem domu Prečna, kjer je avtomatsko štiri stezno strelišče.

Pikado pa so igrali v Gostilni na letališču. Po nagovoru predsednika Društva upokojencev Prečna Draga Sikoška je vse navzoče pozdravil tudi predsednik Sveta krajevne skupnosti Prečna Mario Krapež.

5u.JPG
Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni
Radio Krka, M.K.

Dopoldne so se začela tekmovanja. Po končanem tekmovanju je vse prisotne nagovoril župan Mestne občine Novo mesto  Gregor Macedoni in sodeloval pri podelitvi pokalov in medalj. Pohvalil je prizadevanja upokojencev pri tej in podobnih prireditvah in jim zaželel še naprej veliko uspeha.

4u.JPG
Streljanje s puško
Radio Krka, M.K.

V streljanju z zračno puško je 1. mesto osvojilo Društvo upokojencev Uršna Sela, 2. mesto Društvo upokojencev Prečna in 3. mesto društvo upokojencev Otočec.

V pikadu za ženske so 1. mesto zasedle članice Društva upokojencev Uršna Sela, 2. mesto Prečna in 3. mesto Dolenjske Toplice. V pikadu za moške so 1. mesto zasedli člani Društva upokojencev Uršna Sela, 2. mesto Škocjan in 3. mesto Žužemberk.