1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Novice Novo mesto/Otočec

VIDEO&FOTO: Bonus dan 2018 je uspel

Piše: R.K.

Čas objave:
13.11.2018 17:28

V Hotelu Šport na Otočcu je danes potekal Bonus dan 2018. Dan brezplačnih davčnih in računovodskih nasvetov je za udeležence pripravilo novomeško računovodsko podjetje Biro Bonus.

3b.JPG
Direktorica BIRO BONUSA Marija Tomc Muc
Radio Krka, M.K.

Direktorica Marija Tomc Muc je tudi za letos napovedala aktualne teme in zanimive govorce in napovedi so izpolnili. Pregledali so novosti v letošnjem letu ter kaj se obeta v letu 2019. Z davčnega, kadrovskega in praktičnega vidika so predstavili napotitve delavcev v tujino, potne naloge ter govorili o še eni zelo aktualni temi, kriptovalutah. Program se je nadaljeval s posebnostmi pri obračunavanju DDV pri transakcijah v tujini.

2b.JPG
Dan brezplačnih davčnih in računovodskih nasvetov
Radio Krka, M.K.

Udeleženci so lahko prisluhnili tudi temam, kot so enostavno izdajanje računov, optimizacija tiska in upravljanje dokumentov v podjetjih ter varstvo osebnih podatkov. Nenazadnje pa niso pozabili niti na zdravje na delovnem mestu.

V računovodskem servisu Biro Bonus združujejo znanje, sposobnost in ustvarjalnost ljudi ter maksimalno vključujejo sodobno tehnologijo in ustvarjajo dolgoročna partnerska razmerja, ki temeljijo na medsebojnem spoštovanju in zaupanju. So varuhi premoženja svojih strank in hkrati gonilna sila razvoja. Skrb in razvoj zato usmerjajo k neprestanemu izboljševanju kakovosti.
Ustvarjajo varna, stabilna in dinamična delovna mesta ter skrbijo za strokovno in osebnostno rast sodelavcev in poslovnih partnerjev. Biro BONUS je družbeno odgovorno podjetje, ki prispeva k rasti in razvoju regije in hkrati izraža neprestano skrb za ohranjanje okolja.

4b.JPG
6. Bonus dan
Radio Krka, M.K.