danijela Odkrito.si

Danijela Martinović spregovorila o hudi bolezni

game oer Svet24.si

Najpopularnejši slovenski "Boy Band" se vrača ...

20181019_170816 Petisvet.si

Živalske karte napovedujejo za naslednji teden

Melanie Marden Svet24.si

VIDEO: Spregovorila »gola Melania«: grozijo ji s...

Sašo Avsenik Svet24.si

Sašo Avsenik postal očka

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

rok damis-loser Njena.si

The Biggest Loser: Takšen je Rok 4 mesece po ...

Novice Novo mesto

VIDEO&FOTO&AVDIO: Na brezplačen tenis v Drgančevje

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
19.07.2018 13:30

V Novem mestu, v klubski dvorani NTK Krka v Drgančevju, se počitnikarjem vsako sredo v tem in prihodnjem mesecu obetajo brezplačne vodene vadbe in igranje namiznega tenisa. Tam smo bili tudi iz oddaje S Krko naokoli.

Počitnice so »ena takšna lušna stvar«. Odklop za šolarje, pa tudi za starše, ki jim otroške šolske obveznosti sicer vzamejo kar dobršen del prostega časa. Ena od skrbi staršev počitnikarjev pa je, kako razporediti aktivnosti svojih otrok. Zgolj računalnik in telefon zagotovo nista najpametnejši rešitvi, saj sta najstnikom po priporočilih strokovnjakov dve uri dnevno več kot dovolj. In če je otrok raje notri kot zunaj, kot danes večina mladih, je počitnikarje pametno motivirat s kakšno aktivnostjo. Denimo šport, ki ne pomeni obremenitve za družinski proračun. Ena takšnih možnosti je zagotovo enkrat tedensko brezplačno spoznavanje ali rekreativno igranje namiznega tenisa v dvorani v novomeškem Drgančevju.

Namizno teniški klub Krka Novo mesto namreč ta in prihodnji mesec vsako sredo ob 17:30 za šolarje, pa tudi za ostale ljubitelje namiznega tenisa, organizira dvourno brezplačno vadbo pod strokovnim vodstvom. Omenjeni klub ima bogato 70-letno tradicijo in v svojih vrstah goji odlične mlade igralce in mentorje, ki so mladim na voljo s svojim znanjem in izkušnjami.

Sicer pa bo z novim šolskim letom 1.septembra možen tudi vpis v redno klubsko namiznoteniško šolo.

Oddaja SKN: Kako je na vadbah namiznega tenisa