Katarina Čas Odkrito.si

Težki časi za Katarino Čas

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 12. decembra

dreamstime_xxl_105172804 Petisvet.si

Samo pogovarjala sem se z očetom, ki je bil že ...

strasbourg Svet24.si

FOTO in VIDEO: Napadalec, ki je na božičnem ...

Barron Trump, Wayne Rooney Svet24.si

FOTO: Sekira mu je padla v med, Barron Trump je ...

finalisti Njena.si

Denis in Franko o napadih na Aneto

reka ljubezni Njena.si

Konec Reke ljubezni zaznamoval razhod Irene in ...

Novice Novo mesto

VIDEO&FOTO&AVDIO: Na brezplačen tenis v Drgančevje

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
19.07.2018 13:30

V Novem mestu, v klubski dvorani NTK Krka v Drgančevju, se počitnikarjem vsako sredo v tem in prihodnjem mesecu obetajo brezplačne vodene vadbe in igranje namiznega tenisa. Tam smo bili tudi iz oddaje S Krko naokoli.

Počitnice so »ena takšna lušna stvar«. Odklop za šolarje, pa tudi za starše, ki jim otroške šolske obveznosti sicer vzamejo kar dobršen del prostega časa. Ena od skrbi staršev počitnikarjev pa je, kako razporediti aktivnosti svojih otrok. Zgolj računalnik in telefon zagotovo nista najpametnejši rešitvi, saj sta najstnikom po priporočilih strokovnjakov dve uri dnevno več kot dovolj. In če je otrok raje notri kot zunaj, kot danes večina mladih, je počitnikarje pametno motivirat s kakšno aktivnostjo. Denimo šport, ki ne pomeni obremenitve za družinski proračun. Ena takšnih možnosti je zagotovo enkrat tedensko brezplačno spoznavanje ali rekreativno igranje namiznega tenisa v dvorani v novomeškem Drgančevju.

Namizno teniški klub Krka Novo mesto namreč ta in prihodnji mesec vsako sredo ob 17:30 za šolarje, pa tudi za ostale ljubitelje namiznega tenisa, organizira dvourno brezplačno vadbo pod strokovnim vodstvom. Omenjeni klub ima bogato 70-letno tradicijo in v svojih vrstah goji odlične mlade igralce in mentorje, ki so mladim na voljo s svojim znanjem in izkušnjami.

Sicer pa bo z novim šolskim letom 1.septembra možen tudi vpis v redno klubsko namiznoteniško šolo.

Oddaja SKN: Kako je na vadbah namiznega tenisa