Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Ljubljana/Novo mesto

Vreme: Pretežno oblačno bo

Piše: STA/ARSO

Čas objave:
10.01.2019 09:54

Danes bo v zahodni Sloveniji delno jasno, drugod pa pretežno oblačno, sprva bo po nižinah megla. Na severu in vzhodu bo ponekod občasno rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ponekod v notranjosti pa severni veter.

Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija. V petek se bo postopno razjasnilo, po nekaterih nižinah bo zjutraj nastala megla. Veter bo oslabel. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -2, ob Obali okoli 2, najvišje dnevne od -1 do 3, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

Obeti: V soboto bo sprva pretežno oblačno, popoldne pa se bo oblačnost umikala. V nedeljo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ponekod bo zapihal jugozahodni veter.


Vremenska slika: Nad zahodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka, nad Balkanom pa ciklon. Od severovzhoda nad naše kraje doteka hladen in bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ob severnem Jadranu se bo delno razjasnilo, zapihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo še pretežno oblačno z občasnim rahlim sneženjem. V petek bodo padavine povsod oslabele in ponehale, čez dan se bo delno razjasnilo. V Kvarnerju in pod Velebitom bo še pihala burja.

Biovreme: Občutljivi ljudje bodo imeli vremensko pogojene težave, tudi nekateri bolezenski znaki bodo okrepljeni. Priporočeno je dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in odmerkov zdravil ter večja previdnost.