Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Dolenjske Toplice

Vseslovensko srečanje družin z več otroki odpovedano

Piše: Radio Krka/Anin sklad

Čas objave:
20.07.2018 11:05

Dobrodelna, nevladna, neprofitna in nepolitična ustanova Anin sklad, ki povezuje družine z več otroki, je želela to nedeljo v Dolenjskih Toplicah pripraviti tradicionalno poletno srečanje družin. A jim je zagodlo vrteme.

Vsakoletno srečanje namenjajo druženju družin z dobrotniki in medsebojnemu spoznavanju med družinami, pa tudi izmenjavi izkušenj.

Zaradi napovedanega slabega vremena so se zato, ker je srečanje namenjeno druženju na prostem in kopanju v zunanjem bazenu odločili, da srečanje odpovedo, nov termin pa še niso izbrali.

Srečanje je bilo sicer predvideno kot nadaljevanje praznovanja 20-letnice ustanove, ki bo vrh doseglo, 3. novembra s sveto mašo in priložnostnim koncertom. 

Anin sklad s prispevki pomaga družinam v stiski, ki imajo več otrok. Dobrotnikom se lahko pridruži vsak po svojih močeh z nakazili: Ustanova Anin sklad, Poljanska 6, Ljubljana - BIC banke prejemnika: KBMASI2X - IBAN: SI56 0430 2000 3334 262 - Koda namena: CHAR - Namen: Pomoč družinam z več otroki.

Ustanova Anin sklad si že od leta 1998 prizadeva pomagati družinam z več otroki pri premagovanju težav, čeprav so njihove finančne možnosti zlasti zadnje mesece zelo omejene. Pomagajo na različne načine kot so svetovanja, iskanje zaposlitev, urejanje zadev s področja socialno-varstvenih pravic in podobno, če le zmorejo, pa tudi finančno.