Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Novo mesto

Imate že vstopnico za Prepih?

Piše: Event24

Čas objave:
14.05.2018 11:30

Prihaja največji žur na Dolenjskem, ki bo tudi letos pred Restavracijo Prepih pri Novem mestu.

Po lanskoletnem več kot uspešnem vikendu nore zabave, ki je z vrhunsko glasbeno ponudbo dodobra prepihala Dolenjsko, se na isto lokacijo vrača še večji, a istoimenski – Vikend na Prepihu 2018, ki bo ta petek in soboto, 18. in 19. maja. Tradicionalna zabava bo kot vsako leto pod velikim šotorom Restavracije Prepih pri Novem mestu z glasbenimi izvajalci, ki bodo poskrbeli za žur v pravem pomenu besede.

Dvodnevna zabava se bo začela v petek 18. maja

Petkovo zabavo bomo ogreli s Petkovo pumpo – največjo vseslovensko radijsko veselico, z odličnim in energiprepih,čnim DJ Boštjanom. Zabavo bomo nadaljevali s fantastično skupino energičnih Primorcev Tequila, večer pa sklenili s priljubljenim hrvaškim pevcem Davorjem Bornom, čigar pesmi Dalmacijo in Vrati se poznamo prav vsi in skrajni čas je, da jih zapojemo skupaj z njim v živo.

 Sobota bo nepozabna

Z nami bo najbolj priljubljena zabava na terenu, Aktualova galama, z odštekanim Dean on the Mikom in simpatično Anito Gošte, sobotni prepih pa bo stopnjevala ena in edina - skupina Colonia. S svojimi energičnimi nastopi še vedno vzdržuje sloves najboljše dance skupine na našem področju. Vrhunec nepozabne zabave na Dolenjskem bo sigurno nastop legendarne Nede Ukraden in njenih melodij za žur Na Balkanu, Da se nadjemo na pola … seveda pa bomo uživali tudi ob njenih starejših uspešnicah npr. Zora je in Ne zovi me u ponoč.

Vstopnica po ekskluzivni ceni velja za oba večera

Vstopnice po le 9,90 EUR za dvodnevno zabavo so že na voljo v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim, Petrol, Poštah Slovenije in v restavraciji Prepih. Na voljo bodo tudi na večerni blagajni dogodka po ceni 12 EUR.

Se vidimo na Prepihu!