vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 24. marca

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

Mateja Magdalenić Svet24.si

Ste kje videli Matejo?

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

S Krko naokoli Novo mesto

SKN (avdio): Podražitev cen programov mirnskega vrtca

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
28.02.2019 13:30

V oddaji »S Krko naokoli« smo tokrat podrobneje poročali o kar nekaj različnih temah, med drugim tudi o podražitvi cen mirnskega vrtca Deteljica.

Sprejeta nova cena programov bo veljala od prvega marca naprej in bo za prvo starostno obdobje dobrih 511 evrov in za drugo starostno obdobje okoli 383 evrov mesečno za otroka. Spremenjena pa bo tudi cena storitev pomoči družinam na domu, ki jo izvaja Dom starejših občanov Trebnje.

Bili smo v Črnomlju, kjer je belokranjsko okoljsko društvo Proteus v torek pripravilo javno tribuno na temo območnih razvojnih in okoljskih vplivov ceste tretje razvojne osi, ekipa novomeške Televizije Vaš kanal je uspešno zaključila akcijo Osebnost leta 2018 – ta naziv je prejel Leopold Pungerčar, Rotary klub Dolenjske Toplice pa je v ponedeljek pripravil tradicionalni dobrodelni Valentinov koncert. Predstavili smo še nekaj malenkosti, ki jih socialno ogroženi lahko dobijo v humanitarnem centru Območnega združenja Rdečega križa Novo mesto na Drski, ob tem pa pozvali ljudi odprtih src k doniranju nekaterih potreb.

Bili smo še v novomeški sodni dvorani, kjer obravnavajo tragičen dogodek v Rumanji vasi in osumljenca Silva Palčiča, ki je z nožem brutalno umoril svojo ženo. V sklopu črnomaljskega občinskega praznika so nedavno uradno odprli obnovljeno pot do Snečjega vrha, iz občine Žužemberk pa prihajajo informacije o prvi menjavi, ki jo je terjala nova županska oblast.

Več v oddaji »S Krko naokoli«, ki jo je pripravila Renata Mikec.

Oddaja "S Krko naokoli": 28.02.2019

Oddaja "S Krko naokoli"