Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Zagreb

Cibona premagala novomeške košarkarje

Piše: Martina Kuplenk

Čas objave:
10.03.2019 08:28

Košarkarji Krke so v 21. krogu lige Aba izgubili s Cibono z 71:99. Po odličnem prvem polčasu, v katerem so si priigrali tudi dvanajst točk prednosti, so košarkarji Krke v drugem dvajsetih minutah doživeli popolni razpad sistema in izgubili tekmo proti Ciboni z 71:99. Domačini so jih v drugem polčasu nadigrali z 62:27.

Po odličnem prvem polčasu, v katerem so si priigrali tudi dvanajst točk prednosti, so košarkarji Krke v drugem dvajsetih minutah doživeli popolni razpad sistema in izgubili tekmo proti Ciboni z 71:99. Domačini so jih v drugem polčasu nadigrali z 62:27.

Novomeščani tako pred zadnjim krogom ostajajo na repu razpredelnice in bodo pred domačimi gledalci odločali o svoji usodi. Naslednjo nedeljo jih ob 21. uri čaka Petrol Olimpija, ki ima prav tako zgolj šest zmag in bo danes  v Tivoliju gostila Cedevito. Krka je slednjo premagala prejšnji teden in zato v Zagreb odpotovala samozavestno in motivirano. Po prvih dvajsetih minutah je izgledalo, da se bo v Slovenijo vrnila z dvema točkama, nato pa je Cibona drugi polčas odprla z delnim izidom 23:2 in do 27. minute rešila vprašanje zmagovalca (62:49).

Prvi strelec Krke je bil Dominik Mavra s 15 točkami in petimi izgubljenimi žogami, Dalibor Đapa jih je dosegel enajst, Marko Jošilo pa deset.