Manca Špik Svet24.si

FOTO: »Hčerka je bila moja skrita srčna želja ...

svetlobne nergije Dobra karma

Samo kamen, a je idealna zaščita na ...

chang (1) Svet24.si

Cilj mu je polno živeti in ljubiti

dom1. MGC Domžale Svet24.si

Druga plat vroče krvi v domžalskem domu za ...

moški Dobra karma

Kako biti točno to, kar smo

poredna 5 Njena.si

Najpomembnejši moški Lare Jankovič

danijel zadnja izjava Njena.si

Zakaj je v resnici izgubil bitko v areni?

Šport Nm

Dragič odličen, vseeno premalo

Piše: Radio Krka, STA

Čas objave:
28.01.2013 07:51

Slovenski košarkar Goran Dragić je za Phoenix dosegel 18 točk, vendar ni mogel preprečiti jubilejnega tridesetega poraza svoje ekipe v ligi NBA. Domače moštvo Dallas Mavericks je slavilo s 110:95.

Dragić je bil z 18 točkami - imel je tudi osem podaj in štiri skoke - najboljši strelec svoje ekipe, ob Nemcu Dirku Nowitzke in Shawnu Marionu pa tudi srečanja. Vsi trije so dosegli po osemnajst točk.

Phoenix ima ob tridesetih porazih petnajst zmag, pod vodstvom novega trenerja Lindseyja Hunterja pa je njegov izkupiček 2-2.

Košarkarji Bostona so v treh dneh odigrali kar štiri podaljške. V petek so po dveh izgubili v Atlanti, tokrat pa so po dveh premagali aktualne prvake Miami. Ni pa jih razveselilo zdravniško sporočilo pred tekmo, da je njihov najboljši igralec Rajon Rondo zaradi poškodbe križnih vezi v kolenu že končal sezono.

Los Angeles Lakers so premagali drugo najboljšo ekipo lige Oklahomo s 105:96. Kobe Bryant je ob 21 točkah zbral 14 podaj. Oklahoma je zdrsnila na 34-11, Lakers pa so svoj izkupiček povišali na 19-25.