Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Nm

Dragič odličen, vseeno premalo

Piše: Radio Krka, STA

Čas objave:
28.01.2013 07:51

Slovenski košarkar Goran Dragić je za Phoenix dosegel 18 točk, vendar ni mogel preprečiti jubilejnega tridesetega poraza svoje ekipe v ligi NBA. Domače moštvo Dallas Mavericks je slavilo s 110:95.

Dragić je bil z 18 točkami - imel je tudi osem podaj in štiri skoke - najboljši strelec svoje ekipe, ob Nemcu Dirku Nowitzke in Shawnu Marionu pa tudi srečanja. Vsi trije so dosegli po osemnajst točk.

Phoenix ima ob tridesetih porazih petnajst zmag, pod vodstvom novega trenerja Lindseyja Hunterja pa je njegov izkupiček 2-2.

Košarkarji Bostona so v treh dneh odigrali kar štiri podaljške. V petek so po dveh izgubili v Atlanti, tokrat pa so po dveh premagali aktualne prvake Miami. Ni pa jih razveselilo zdravniško sporočilo pred tekmo, da je njihov najboljši igralec Rajon Rondo zaradi poškodbe križnih vezi v kolenu že končal sezono.

Los Angeles Lakers so premagali drugo najboljšo ekipo lige Oklahomo s 105:96. Kobe Bryant je ob 21 točkah zbral 14 podaj. Oklahoma je zdrsnila na 34-11, Lakers pa so svoj izkupiček povišali na 19-25.