Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Brežice

FOTO: AK Brežice z novim vodstvom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.03.2013 14:13

Brežiški atletski klub bo po novem vodil Ivan Kostevc, nekoč uspešni mladinec v skoku s palico.

Atletski klub Brežice sodi med najuspešnejše klube v Sloveniji. Lani so zabeležili več kot 600 nastopov doma in v tujini, domov pa prinesli kar 73 medalj iz državnih in mednarodnih tekmovanj, z najžlahtnejšo – olimpijskim srebrom - pa se je okitil Primož Kozmus. Klub je zadnja leta vodil Vlado Kevo, včeraj pa je krmilo predal Ivanu Kostevcu- Gianniju, nekoč uspešnemu mladincu v skoku ob palici, so sporočili iz kluba.

Kot je na včerajšnjem volilnem občnem zboru izpostavil Kostevc, mu je ravno brežiška atletika z velikom človekom – pokojnim Poldetom Rovanom dala bogate vrednote, kot so samodisciplina, motivacija, trdo delo in ekipni duh, brez katerih gotovo ne bi uspel na poti podjetništva, zato je napočil čas, da brežiški atletiki na nek način vrne, kar mu je ta dala v mladosti. Svoje podjetniške izkušnje želi deliti s klubom. Zaveda se, da imajo brežiški atleti izjemne rezultate, velike potenciale v podmladku, odlične trenerje in stokovne delavce, skrbne starše in končno tudi pogoje za zimski trening, zato mu bo največji izziv ravno marketing, promocija kluba in popularizacija atletike v tem okolju, kar bo posledično prineslo dodatna sredstva za še boljše pogoje in delo tega kluba, so še zapisali.

Kostevc se je tudi zahvalil dozdajšnjemu predsedniku kluba Vladu Kevu, atletom, trenerjem in vsem, ki so uspešno gradili brežiško atletiko in postavili trdne temelje, na katerih se bo ta zgodba lahko tudi uspešno nadaljevala.