Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Novo mesto

FOTO: Šest ur zabave in pingponga

Piše: R.K./NTK Krka

Čas objave:
03.01.2019 07:05

Prva obširnejša novica, ki prihaja iz NTK Krka Novo mesto, je namenjena kratkemu poročilu o tradicionalnem božično - novoletnem turnirju najbolj uspešnega novomeškega športnega kluba v zadnjih petih letih.

Uspešnega druženja se je udeležilo 36 igralcev vseh starosti (otroci + starši -18 dvojic), prisotnih pa je bilo okrog 60 članov kluba. Zbrane je nagovoril, tako kot se ob takšnih priložnostih spodobi, predsednik kluba Tomaž Kralj. Igralci so se pomerili v naključno izžrebanih dvojicah. Turnir sta odlično pripravila trenerka Manca Fajmut in Amadej, ki sta najboljšim podelila lično narejena  priznanja. Za sladke in slane dobrote ter pijačo so v izobilju poskrbeli – tako kot vsa ta leta - starši, igralci so se na izpadanje do finala pomerili na dva dobljena miza na normalno velikih mizah, finale pa so odigrali na manjši mizi, ki jo je prinesel Marjan Kastelic.
V finalu so igrali obetavni Matic Vertuš in slovenski reprezentant Peter Hribar, nasprotnika sta bila nadarjeni mladinec Benjamin Bečirević in veteran Dule Pezelj. Z 2:0 sta bila boljša slednja dva, tretje mesto sta osvojila dobra Ana Blatnik in neumorni veteran Ivan Vertuš. Ob zabavi in igranju namiznega tenisa je čas hitro minil, v dvorani v Drgančevju je bilo tako zabavno in zdravo slabih šest ur. Šest ur zabave in pingponga! Ob slovesu so si udeleženci uspelega turnirja želeli veliko zdravja, sreče in dobrih iger ter se veseli razšli z obljubo, da se čez leto spet srečajo, do takrat pa pridno in redno vadimo.