krizaj Odkrito.si

Bojan Križaj zapustil dom pri Tržiču: prestiž ...

John Hancock Center Svet24.si

Ujeti v dvigalu preživeli padec iz 95. nadstropja

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

bitcoin Svet24.si

Bitcoin strmo padel, izgubil že 66 odstotkov

meghan markle_nosečnost_2 Svet24.si

FOTO: Konec skrivalnic za Meghan

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

noč na kmetiji Njena.si

Vabilo kmetice na seks v troje razkrila ...

Šport Brežice

FOTO: V dveh vikendih dva naslova državnih prvakov

Piše: Strelski klub Brežice

Čas objave:
10.07.2018 05:30

Po velikem uspehu Pie Srpčič pred tednom dni je naslov državnega mladinskega prvaka v streljanju z malokalibrsko pištolo osvojil še Anže Gmajnič

IMAG6502.jpg

Po velikem uspehu na državnem prvenstvu v 25-metrskih disciplinah 30. junija in 1. julija so brežiški strelci z bogato žetvijo nadaljevali še prejšnji  konec tedna. Svoj prvi posamični naslov mladinskega državnega prvaka je z malokalibrsko pištolo na razdalji 50 metrov osvojil Anže Gmajnič iz Dečnih sel pri Artičah in tako nadaljeval uspehe tekmovalcev iz te krajevne skupnosti.

IMAG6501.jpg

Lani je mladinski državni prvak namreč postal David Rožman iz Artič. Gmajnič je najbližjega zasledovalca premagal kar za 11 krogov.

IMG_6507.JPG

V članski konkurenci je Sevničan Blaž Kunšek osvojil 2. mesto, Brežičani pa te discipline, ki jim je pred leti že prinesla naslov ekipnih državnih prvakov, zaradi nemogočih pogojev za vadbo že nekaj let več ne trenirajo.

Zelo blizu stopničkam je bil tudi nadarjeni Brežičan Tim Rus. Z malokalibrsko puško je v triurnem strelskem maratonu v trojnem položaju z nekaj smole med mladinci osvojil 4. mesto.
Pred zelo uspešnimi brežiškimi strelkami in strelci so zdaj poletne počitnice, jeseni pa začnejo s tekmovanji nove sezone.