katarina cas Odkrito.si

Ko Katarina Čas razplete zgodbo …

table rock_ladjica-17 mrtvih Svet24.si

VIDEO: Izgubila je devet članov družine. Prosila...

Indijanka prerokuje Petisvet

Prerokba starodavnih Indijancev se uresničuje?

toca Svet24.si

VIDEO: Noro! Zapadlo je za 20 centimetrov - toče!

gozd_sprehod Svet24.si

Mora biti prava, a tudi zdrava

Četrti \'da\' Dese Muck Njena.si

Desa Muck se je zopet poročila

poroka Njena.si

Dončič razkril skrivnost: Zadoneli so poročni ...

Šport Brežice

FOTO: V dveh vikendih dva naslova državnih prvakov

Piše: Strelski klub Brežice

Čas objave:
10.07.2018 05:30

Po velikem uspehu Pie Srpčič pred tednom dni je naslov državnega mladinskega prvaka v streljanju z malokalibrsko pištolo osvojil še Anže Gmajnič

IMAG6502.jpg

Po velikem uspehu na državnem prvenstvu v 25-metrskih disciplinah 30. junija in 1. julija so brežiški strelci z bogato žetvijo nadaljevali še prejšnji  konec tedna. Svoj prvi posamični naslov mladinskega državnega prvaka je z malokalibrsko pištolo na razdalji 50 metrov osvojil Anže Gmajnič iz Dečnih sel pri Artičah in tako nadaljeval uspehe tekmovalcev iz te krajevne skupnosti.

IMAG6501.jpg

Lani je mladinski državni prvak namreč postal David Rožman iz Artič. Gmajnič je najbližjega zasledovalca premagal kar za 11 krogov.

IMG_6507.JPG

V članski konkurenci je Sevničan Blaž Kunšek osvojil 2. mesto, Brežičani pa te discipline, ki jim je pred leti že prinesla naslov ekipnih državnih prvakov, zaradi nemogočih pogojev za vadbo že nekaj let več ne trenirajo.

Zelo blizu stopničkam je bil tudi nadarjeni Brežičan Tim Rus. Z malokalibrsko puško je v triurnem strelskem maratonu v trojnem položaju z nekaj smole med mladinci osvojil 4. mesto.
Pred zelo uspešnimi brežiškimi strelkami in strelci so zdaj poletne počitnice, jeseni pa začnejo s tekmovanji nove sezone.