martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno (12. 11.)...

Gina Schumacher Svet24.si

FOTO in VIDEO: Veste, čigava hči je? Tako se je ...

stanovanje Svet24.si

Kako kupiti stanovanje brez kredita?

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

Šport Metlika

FOTO: Zaključek zimske šole nogometa

Piše: Radio Krka

Čas objave:
17.03.2013 08:31

Športno društvo nogometnik Klub Kolpa je včeraj z zaključno športno prireditvijo oz. nogometnim druženjem vseh nogometnih razredov zaključil letošnjo zimsko šolo nogometa, ki so jo izvajali na OŠ Metlika, OŠ Podzemelj in OŠ Semič.

Zaključek so kot vsa minula leta izpeljali v metliški telovadnici. Začetek nogometnega rajanja sta odprla nogometaš selekcije U10, Kristjan Kofalt, ki je vsem prisotnim prebral 10 zlatih pravil fairplaya, in z otvoritvenim nagovorom podpredsednik ŠD NK Kolpa in ravnatelj OŠ Metlika, Jože Mozetič.

V športnem delu prireditve so nadebudni nogometaši in njihovi mentorji svojim staršem in prisotnim klubskim delavcem najprej pripravili prikaz treningov. Na koncu prikaza pa so nogometni razredi odigrali še medsebojne tekme, nakar pa je sledil krajši uradni zaključni program. Župan Občine Metlika, Darko Zevnik, je mlade nogometaše pozdravil in jim želel še nadaljno aktivno treniranje ter preživaljanje prostega časa, nakar pa je skupaj z ravnateljem OŠ Podzemelj, Stankom Vlašičem, športnim vodjem ŠD NK Kolpa, Vojko Spudićem in podpredsednikom ŠD NK Kolpa, Jožetom Mozetičem, sodeloval pri podelitvi medalj, značka nogometaša NK Kolpa, in pa diplom otrokom, ki so čez zimo obiskovali njihove treninge.ŠD NK Kolpa se s svojih selekcijah seli na treninge na klubski stadion v Podzemelj, kjer se bodo ekipe začele pripravljati za spomladanski del prvenstva. Vse nadebudne nogometaše vabimo, da se vpišejo v klubske selekcije, kar boste uredili pri svojih trenerjih, in nadaljujejo nogometne treninge.