ZADREGA, OBREZ Svet24.si

Težava, ki se je ne smemo sramovati

werner Dobra karma

Astro analiza: črni roker je prava Wernerjeva ...

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za soboto, 7. decembra

moški in ženska Svet24.si

Alarm: nam grozi kolaps sistema skrbi za ...

denar Dobra karma

Denar in duhovnost z roko v roki – seveda!

ana-dolar Njena.si

Ana in Roman sta se ločila

tanja balabanić Njena.si

Na Kmetiji dobila tisto, po kar je prišla

Šport Krško

FOTO: Zelena luč s tehtanjem

Piše: Radio Krka, tekmovalen.si

Čas objave:
21.10.2012 10:49

Včeraj so vsi borci, kljub manjšim odstopom s prekomerno težo, za vstop v ring - na nocojšnjem WFC 17 dobili zeleno luč.

Uroš Veličevič - naš domači borec, je na tehtnico stopil z 92 kilogrami, medtem ko je bil njegov nasprotnik Alja Tučak kar osem kilogramov težji. Član TBK Brežice temu ni želel posvečati večje pozornosti in zatrdil, da se razlika v teži nocoj v ringu ne bo prav nič poznala.

Vsi navijači iz Dolenjske in Posavja, ki Uroša Veličeviča kot športnika poznate, lahko še vedno za nocojšnji spektakel v hali Tivoli, dobite nekaj prostih vstopnic in sicer pri njegovem trenerju, Rožletu Jazbinšku.

Uroš Veličevič, sicer star 21 let je zagotovo najbolj prespektiven borec Thai Boxing kluba Brežice, po besedah trenerja Rožleta Jazbinška pa iz pravega testa tudi za nastop v samem svetovnem merilu. Nocoj na WFC-17 ga čaka znova priložnost in borba v kateri bo Uroš brez dvoma kot vedno do sedaj, od sebe dal korekten nastop. Kondicijsko in psihično je dobro pripravljen, predvsem pa natančen in oster s svojimi udarci.