Velik nasmeh Adobe Stock Odkrito.si

Kako na dopustu poskrbeti za zdrave zobe

Ljubezen po domace20 Svet24.si

Voditeljica Ljubezni po domače: "Po snemanjih ...

brezčasna ljubezen Svet24.si

7 vrst ljubezni, ki jih je zaznamovala večnost

umor, pešpot ob savi1 Svet24.si

FOTO: Umor na priljubljeni sprehajalni poti ob ...

Jeffrey Epstein Svet24.si

Princ Andrew obžaluje, da je zmotno mislil

Rok in nika_instagram Najstnica.si

Nika priznala: Rok je bolj privlačen

lucija in josip Njena.si

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na ...

Šport Krško

FOTO: Zelena luč s tehtanjem

Piše: Radio Krka, tekmovalen.si

Čas objave:
21.10.2012 10:49

Včeraj so vsi borci, kljub manjšim odstopom s prekomerno težo, za vstop v ring - na nocojšnjem WFC 17 dobili zeleno luč.

Uroš Veličevič - naš domači borec, je na tehtnico stopil z 92 kilogrami, medtem ko je bil njegov nasprotnik Alja Tučak kar osem kilogramov težji. Član TBK Brežice temu ni želel posvečati večje pozornosti in zatrdil, da se razlika v teži nocoj v ringu ne bo prav nič poznala.

Vsi navijači iz Dolenjske in Posavja, ki Uroša Veličeviča kot športnika poznate, lahko še vedno za nocojšnji spektakel v hali Tivoli, dobite nekaj prostih vstopnic in sicer pri njegovem trenerju, Rožletu Jazbinšku.

Uroš Veličevič, sicer star 21 let je zagotovo najbolj prespektiven borec Thai Boxing kluba Brežice, po besedah trenerja Rožleta Jazbinška pa iz pravega testa tudi za nastop v samem svetovnem merilu. Nocoj na WFC-17 ga čaka znova priložnost in borba v kateri bo Uroš brez dvoma kot vedno do sedaj, od sebe dal korekten nastop. Kondicijsko in psihično je dobro pripravljen, predvsem pa natančen in oster s svojimi udarci.