krizaj Odkrito.si

Bojan Križaj zapustil dom pri Tržiču: prestiž ...

sneg, sneženje, 20. 11. 2018 Svet24.si

FOTO: Kratko in sladko: vozniki bentijo, na ...

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

bitcoin Svet24.si

Bitcoin strmo padel, izgubil že 66 odstotkov

meghan markle_nosečnost_2 Svet24.si

FOTO: Konec skrivalnic za Meghan

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

noč na kmetiji Njena.si

Vabilo kmetice na seks v troje razkrila ...

Šport Novo mesto

FOTO: Košarkarice na Slovaškem osvojile zlato in bron

Piše: ŽKK KRKA, M.J.

Čas objave:
10.09.2018 19:32

Košarkarice Ženskega košarkarskega kluba Krka so se tudi letos udeležile mednarodnega turnirja v partnerskem mestu Novega mesta v slovaški Trnavi. Turnirja sta se udeležili selekciji mlajših deklic U-13 in starejših deklic U-15.

IMG_9185.JPG
Novomeške košarkarice so osvojile zlato in bron
ŽKK KRKA

Zelo uspešne so bile mlajše deklice, ki so prepričljivo premagale vse nasprotnice in osvojile prvo mesto. V prvi tekmi so premagale Lokomotivo Sered 78:6, v drugi tekmi so bile boljše od domačink Slavije Trnava s 64 : 36 in na koncu so premagale še Juniorja iz Nitre 74 : 31. Trener Uroš Jazbec je dal na turnirju priložnost vsem trinajstim igralkam, ki so vse dobro izkoristile ponujeno priložnost.

IMG_9273.JPG
Novomeščanke so se tudi letos udeležile mednarodnega turnirja
ŽKK KRKA

Za selekcijo U-13 so nastopile: Franja Horvat, Neja Selak, Ana Strašek, Živa Kirn, Iva Novina, Ema Kristan, Teja Matkovič, Neli Vajs, Rika Macedoni, Tara Jazbec, Daša Černe, Glorija Zaletelj in Kaja Šiško. Trener Uroš Jazbec, pomočnik Živa Jerman.

IMG_9202.JPG
Košarkarice Ženskega košarkarskega kluba Krka
ŽKK KRKA

Ekipa starejših deklic pa je imela na turnirju zares močno konkurenco, saj sta ekipi Trnava in Košice aktualni slovaških državni prvakinji oziroma podprvakinji. Slavija Trnava je bila od Krkašic uspešnejša s 74 : 31, Košice pa s 69 : 48. V tekmi za tretje mesto so Novomeščanke premagale CBK Košice s 45 : 36 in se veselile bronastih medalj.

IMG_9276.JPG
Turnirja sta se udeležili selekciji mlajših deklic U-13 in starejših deklic U-15
ŽKK KRKA
Za starejšo selekcijo so nastopile: Mala Malenšek, Lana Prešeren, Vana Bašić, Lea Judež, Zoja Jurečič, Nuša Voglar, Živa Windisch Mišjak, Eva Palka, Katarina Sivonjič, Sara Bevc, Katarina Brudar in Rebeka Zaletelj. Trener Matija Frančič, pomočnik Zala Lavrič.