Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

Šport Kranjska Gora

Kostelič dobil današnji slalom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.03.2013 13:31

Ivica Kostelić je zmagovalec desetega slaloma sezone za svetovni pokal alpskih smučarjev, ki je bil v Kranjski Gori. Izkušeni hrvaški veteran, tretji po prvi vožnji, je ostal najbolj zbran do konca in se je po odstopu vodilnega po prvi vožnji Francoza Alexisa Pinturaulta po desetih letih znova veselil slalomske zmage na vitranški strmini.

Na drugo in tretje mesto sta se zavihtela avstrijska smučarja. Marcel Hirscher je bil kljub veliki napaki na prvi progi na koncu drugi in si je po odstopu Nemca Felixa Neureutherja v prvi vožnji še pred zadnjim slalomom sezone v Lenzerheideju zagotovil mali kristalni globus za zmago v posebnem seštevku discipline. Tretji je bil Mario Matt.

V finalni vožnji ni bilo slovenskega predstavnika.

Matic Skube je končal na 33. mestu in je finale zgrešil za 61 stotink, Miha Kürner je bil 38. , Patrick Jazbec 48. , Žan Kranjec in Martin Čater pa sta odstopila.

Valenčič je odstopil pred drugim merjenjem vmesnega časa in tako ostal tudi brez možnosti, da bi nastopil na zadnji tekmi sezone, na finalu pokala v Lenzerheideju prihodnji teden.