ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Novo mesto

Krkašica Vovkova na olimpijskih igrah

Piše: J.P.

Čas objave:
21.08.2018 08:43

V NTK Krka Novo mesto so se razveselili še ene pomembne novice, ki bo zaznamovala 70-letnico neprekinjenega klubskega delovanja: na olimpijskih igrah mladih, ki bodo od 6. do 18. oktobra letos v Buenos Airesu, bo nastopila tudi njihova članica Aleksandra Vovk.

Da gre za velik uspeh Vovkove, ki je najboljša slovenska mladinka na svetovni jakostni lestvici, in tudi za uspeh novomeškega namiznega tenisa, najbrž ni potrebno izgubljati besed. Na Vovkovo, ki je ob legendi Leonu Štuklju najbrž edina predstavnica novomeških klubov na olimpijskih igrah, so upravičeno ponosni.

Njena prva izjava: »Zame je to uresničitev otroške želje, saj sem si vedno želela nastopiti na olimpijskih igrah. Na začetku leta sploh nisem pomislila na to, da bom oktobra lahko igrala v Buenos Aieresu. Vem, da se z mano veselijo vsi v NTK Krka Novo mesto in naši navijači in se jim zahvaljujem za čestitke

Izjava predsednika NTK Krka Tomaža Kralja: "Uvrstitev naše članice na olimpijske igre je seveda biser na kroni letošnjih klubskih uspehov. Z njim smo res lepo počastili 70-letnico našega delovanja. Iskrene čestitke Aleksandri!"