Katarina Čas Odkrito.si

Težki časi za Katarino Čas

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 12. decembra

dreamstime_xxl_105172804 Petisvet.si

Samo pogovarjala sem se z očetom, ki je bil že ...

strasbourg Svet24.si

FOTO in VIDEO: Napadalec, ki je na božičnem ...

Barron Trump, Wayne Rooney Svet24.si

FOTO: Sekira mu je padla v med, Barron Trump je ...

pirelli-gigi hadid Najstnica.si

Lepa manekenka zasijala v svoji obleki

aneta in tia Njena.si

Aneta iskreno o hčerkini življenjski bitki

Šport Novo mesto

Namiznotenisači Krke premagali NTK SOBOTA

Piše: NTK KRKA

Čas objave:
13.11.2017 09:32

6. krog 1. SNTL za moške je v Drgančevju prinesel zanimivo srečanje, ki se je odlikovalo po lepem namiznem tenisu

Redke gledalce je po svoje še najbolj presenetil veteran Bojan Pavič, ki je s petinpetdesetimi leti prikazal dober pingpong in premagal tokrat nekoliko nerazpoloženega Novaka. Najboljši mož v domači vrsti je bil Hribar s tremi zmagami in enim samim izgubljenim nizom, potrebni točki za zmago je prispeval še vedno nekoliko poškodovan Cvetko, medtem ko je Novak obe tekmi izgubil z najtesnejšim izidom. Sodnika Zadkovič in Vertuš sta, kar se na tekmah v Novem mestu zgodi redko, podelila dva rumena kartona: Paviču in Novaku.

Rezultati: Novak – Pavič 2:3, Cvetko – Vidmar 3:0, Hribar Roudi 3:0, Cvetko – Pavič 3:1, Novak – Roudi 2:3, Hribar – Vidmar 3:0, Cvetko – Roudi 0:3, Hribar – Pavič 3:1.

V sedmem kolu 1. SNTL NTK Krka gostuje 18. novembra 2017 v Mariboru pri močni vrsti ŽNTK Maribor, ki je v dosedanjih tekmah dokazal, da sodi med ekipe, ki se bodo potegovale za najboljša mesta v najkakovostnejši slovenski namiznoteniški ligi.

Izjava Andreje Ojsteršek Urh: »Hribar je odigral zanesljivo, Cvetku je proti Roudiju očitno ponagajala poškodba, Novak pa je imel v obeh dvobojih nekaj smole, saj je proti Paviču povedel z 2:1, a ni našel prave igre, da bi svoje moštvo na začetku tekme povedel v vodstvo. Naslednjo soboto nas čaka dokaj težka preizkušnja v Mariboru.«