Lara Komar (43) Odkrito.si

Bo Lara Komar zapustila Trst?

wc papir Svet24.si

Osumljenec noče iti na stran že 32 dni, še en ...

Natalija Verboten – Aktual Svet24.si

Natalija Verboten se je vrnila! Kaj je najbolj ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

Severina Njena.si

Srečen dan za Severino!

Šport Novo mesto

Namiznotenisači Krke premagali NTK SOBOTA

Piše: NTK KRKA

Čas objave:
13.11.2017 09:32

6. krog 1. SNTL za moške je v Drgančevju prinesel zanimivo srečanje, ki se je odlikovalo po lepem namiznem tenisu

Redke gledalce je po svoje še najbolj presenetil veteran Bojan Pavič, ki je s petinpetdesetimi leti prikazal dober pingpong in premagal tokrat nekoliko nerazpoloženega Novaka. Najboljši mož v domači vrsti je bil Hribar s tremi zmagami in enim samim izgubljenim nizom, potrebni točki za zmago je prispeval še vedno nekoliko poškodovan Cvetko, medtem ko je Novak obe tekmi izgubil z najtesnejšim izidom. Sodnika Zadkovič in Vertuš sta, kar se na tekmah v Novem mestu zgodi redko, podelila dva rumena kartona: Paviču in Novaku.

Rezultati: Novak – Pavič 2:3, Cvetko – Vidmar 3:0, Hribar Roudi 3:0, Cvetko – Pavič 3:1, Novak – Roudi 2:3, Hribar – Vidmar 3:0, Cvetko – Roudi 0:3, Hribar – Pavič 3:1.

V sedmem kolu 1. SNTL NTK Krka gostuje 18. novembra 2017 v Mariboru pri močni vrsti ŽNTK Maribor, ki je v dosedanjih tekmah dokazal, da sodi med ekipe, ki se bodo potegovale za najboljša mesta v najkakovostnejši slovenski namiznoteniški ligi.

Izjava Andreje Ojsteršek Urh: »Hribar je odigral zanesljivo, Cvetku je proti Roudiju očitno ponagajala poškodba, Novak pa je imel v obeh dvobojih nekaj smole, saj je proti Paviču povedel z 2:1, a ni našel prave igre, da bi svoje moštvo na začetku tekme povedel v vodstvo. Naslednjo soboto nas čaka dokaj težka preizkušnja v Mariboru.«