Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Novo mesto

Namiznotenisači Krke tretji v državi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.04.2013 12:01

Člani NTK Krka do brona v DP, Slatinšek znova najboljši igralec lige.

Članska ekipa Namiznoteniškega kluba Krka je izpolnila cilj, zastavljen pred začetkom sezone v 1. slovenski namiznoteniški ligi. Le-ta se je končala v soboto, ekipa Krke v sestavi Uroš Slatinšek, Neven Karković in Tilen Novak pa je osvojila tretje mesto v državi. Naslov državnih prvakov so že tretjič osvojili namiznoteniški igralci Keme iz Puconcev.
Uroš Slatinšek je postal tudi prvi igralec lige z izkupičkom zmag/porazov 42:1. To mu je uspelo že četrtič v zadnjih petih letih.
Tudi druga ekipa NTK Krka je dosegla zastavljeni cilj - obstanek v drugi ligi. Osvojila je sedmo mesto. Za drugo ekipo so igrali največkrat; kar po vrsti - Aljaž Šmaljcelj, Peter in Miha Hribar, Kristian Hren, Žiga Komljanec in Tomaž Hrovat. V soboto je sicer ta mlada ekipa doživela dva poraza proti ekipama iz Rakeka in Izole, ampak so si že v prejšnjem kolu z zmago proti Murski Soboti uspeli zagotoviti obstanek.


Ob tem dodajmo, da je Uroš Slatinšek v nedeljo zmagal na 3. odprtem turnirju za člane in članice v Cerknici. Od igralcev Krke je nastopil še Tilen Novak, ki se je uspel uvrstiti naprej iz skupine in potem premagal reprezentančnega kolega iz mladinskih vrst Toma Šfiligoja s 4:1. V osmini finala pa je klonil proti kasnejšemu finalistu Ropoši (Kema Puconci) s 3:4.