Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Novo mesto

AVDIO: Novomeščani gostijo državne prvake

Piše: KK Krka

Čas objave:
11.12.2019 07:51

Košarkarji Krke, v 11. krogu domačega prvenstva, danes zvečer gostijo državne prvake, ekipo Kopra Primorske. Tekma bo ob 18.45 uri.

Koprčani odlično igrajo tudi to sezono, saj v domačem prvenstvu še niso občutili poraza, v ABA ligi pa so s tremi porazi četrti. 

Vladimir Anzulović, trener Krke:
„Primorska je najboljše slovensko moštvo zadnjih dveh let. Vidi se sistematično delo uprave in trenerja Golemca. Imamo zelo slab izkupiček z njimi v zadnjih dveh sezonah, tako da ne moremo reči, da gremo v tekmo kot favoriti. A na domačem terenu v Novem mestu ne priznamo nikomur, da je boljši od nas."
Dalibor Đapa, igralec Krke:
„Moramo popraviti vtis s sobotne tekme z Mornarjem. V bistvu nam na njej ni primanjkovalo energije, moramo pa izboljšati zbranost in učinkovitost skozi tekmo. Primorsko zelo dobro poznamo. Vemo, kako igrajo, in se zavedamo, da bomo morali biti skozi celo tekmo na 100 % energije, če hočemo zmagati to tekmo."

Poklon ekipi U13
Na tekmi bo veselo. Zajec Vinko bo zabaval otroke, med polčasom sledi nova košarkarska lekcija za mlade. Gledalci si bodo lahko z metom s tribune, koš bo krmaril Zajec Vinko, prišli do kupona najbolj košarkarske picerije v mestu Picerije Totalka. Med polčasom bomo na parket poklicali ekipo U13, ki je konec novembra slavila zmago na mednarodnem turnirju v Zadru.

Igralec Krke Dalibor Đapa pred tekmo s Koprom


Trener Krke Vladimir Anzulović pred tekmo proti Kopru