900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Novo mesto

NTK Krka – NTK Kema 5 : 0

Piše: J.P.

Čas objave:
24.05.2018 11:52

Krkaši so znova v državnem finalu. V drugi tekmi končnice ekipnega državnega prvenstva so gostje iz Puconcev, v Novem mestu presenetili s postavo: v zaključnih bojih so se odpovedali svojemu najboljšemu možu Ropoši, kar se je na tekmi precej poznalo.

V dobri uri je NTK Krka Pucončane pred okoli 50 gledalci gladko premagala, saj so Novomeščani oddali le tri nize. Tokrat je po dolgem času za domačo vrsto dobro zaigral Neven Karković, ki je prispeval dragoceno zmago. Kakorkoli, videli smo sijajno zmago in lep namizni tenis.


Tako je letošnja končnica po pričakovanjih dobila prvega finalista: NTK Krko. Drugega bo dala šele tretja tekma med Mariborom in Inter Diskontom (26. maj 2018), saj je trenutni rezultat 1 : 1. Zanimivo je, da sta obe ekipi uspeli zmagati v gosteh. Na vprašanje, koga si krkaši želijo v finalu, je predsednik NTK Krka Tomaž Kralj dejal: »Obe ekipi imata dobre igralce in čaka nas res težka tekma, tako da je za nas vseeno, kdo pride v finale. Danes so bili naši navijači fantastični, upam, da nas v zaključku – tako kot pred letom dni, ko je dvorana pokala po šivih - pride bodrit še več. Potrebovali bomo navijaško pomoč. Poskrbeli bomo za pravočasno obveščenost. Že sedaj pa povem, da bo prva tekma 30. maja, druga pa 2. junija


Rezultati: Hribar – Norčič 3:0, Cvetko – Zelko 3:0, Karković – Pelcar 3:1, Cvetko –Norčič 3:1, Hribar – Pelcar 3:1.