kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Ribnica

Ribničani brez težav proti Ormožu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.02.2013 10:54

V 18. Krogu v prvi državni rokometni ligi so Ribice Riko hiše zlahka opravile z Jeruzalem Ormožem. Suhorobarji so vinarje pred komaj sto gledalcev premagali s 36:30, v polčasu so gostitelji vodili z 18:12.

Ribničani so začeli silovito in zmedenim gostom v osmi minuti nasule že devet zadetkov. Izid je bil 9:1. Trener Ormožanov Sašo Prapotnik je bil zaradi tega primoran, da z drugo minuto premora , kar je sicer redkost v tako zgodnjem delu tekme, ustavi nalete razpoloženih strelcev gostiteljev.

Delno mu je to tudi uspelo, a so imeli še naprej Torlovi varovanci občutno pobudo, saj so vodili s petimi ali šestimi zadetki. Zanesljivi vratar Još Perovšek se je ob izdihljaju prvega polčasa s strelom iz svojih vrtat vpisal med strelce in soigralcem priigral pol ducata razlike za mirno nadaljevanje srečanja.


Do 38. minute Ribničani niso delovali uglašeno, predvsem so zaspali v obrambi, gosti so z lahkimi zadetki občutno oklestili visoko vodstvo. Pred minuto premora domačega trenerja je bil izid 20:18.

Dogovor je očitno zalegel, odtlej pa vse do konca tekme so gostitelji s kolektivno igro povsem strli sicer borbene Ormožane. Treba je poudariti, da so tokrat domač mlajši igralci res izkoristili svojo priložnost, večina od njih pa se je v nekaj minutah igre vpisala med strelce.

Mitja Nosan o tekmi


Sašo Prapotnik o tekmi