ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Kočevje

Slovenske rokometašice danes v Kočevju

Piše: STA

Čas objave:
26.09.2018 09:09

Slovenska ženska rokometna reprezentanca bo teden Evropske rokometne zveze (EHF) preživela delovno in odigrala dve pripravljalni tekmi s Srbijo. Prvo tekmo bo igrala danes ob 18. uri v Kočevju, druga pa bo v soboto v Celju ob 19. uri.

Izbranke selektorja Uroša Bregarja se od ponedeljka pripravljajo v Ljubljani, bližnji tekmi s Srbkinjami pa sta v sklopu priprav pred letošnjim vrhuncem sezone - evropskim prvenstvom med 29. novembrom in 16. decembrom v Franciji. Slovenija bo skupinski del igrala v Nancyju, njene tekmice pa so Francija, Rusija in Črna gora.

Obe tekmi Slovenije z nekdanjo "bratsko republiko" bosta praznično obarvani. Na današnji tekmi v Kočevju bo "prva zvezdnica" Sergeja Stefanišin, igralki z največ odigranimi tekmami v slovenski reprezentanci se bo Rokometna zveza Slovenije (RZS) pred njenimi Kočevci zahvalila za njen prispevek v to atraktivno igro, še večji praznik pa se obeta konec tega tedna v mestu ob Savinji. RZS bo pred osrednjo tekmo med Slovenijo in Srbijo priredila dogodek "Slovo legend", na kateri bodo nastopile vse nekdanje slovenske rokometne reprezentantke.