Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

Šport Maribor

Tina na današnjem slalomu s številko pet

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.01.2013 08:21

Tina Maze, najboljša alpska smučarka sezone, bo današnji slalom za svetovni pokal na Pohorju v Mariboru začela s startno številko pet, drugo tekmo za 49. Zlato lisico pa bo začela Avstrijka Kathrin Zettel. Prva vožnja se bo začela ob 9.15, druga pa ob 12.15.Poleg Tine Maze bo nastopila še četverica Slovenk, vse z zelo visokimi startnimi številkami. Ana Bucik bo začela s številko 64, Katarina Lavtar s 66, Ula Hafner z 68, Eli Plut pa s številko 69.

Mazejeva bo dan po tem, ko si je z drugim mestom na veleslalomu že dve tekmi pred koncem zagotovila mali kristalni globus, skušala doseči še sedmo zmago v tej zimi. "Želim si, da bi danes pokazala še več, kot sem na veleslalomu. Vesela sem bila tudi bučne podpore.


Podobno bo danes, ko bom skušala ostati zbrana in nameravam pokazati vse, kar znam," je napovedala Mazejeva. Z uspešnim današnjim nastopom bo skušala prvič doslej zmagati tudi v seštevku Zlate lisice, kar je med Slovenkami doslej uspelo le Mateji Svet in Urški Hrovat.

Mazejeva je doslej na 24 tekmah pokala zbrala že 1554 točk in ima pred nedeljskim slalomom že 748 točk prednosti pred drugouvrščeno Nemko Mario Höfl-Riesch, ki je bila četrta na pohorskem slalomu.