image008 Odkrito.si

V slovo fantku, ki je združil Slovenijo

madonna eurosong Svet24.si

Madonna sramotno priredila evrovizijsko polomijo

pomladna metulja Petisvet.si

Opozorilo za ta teden: izogibajte se govorjenju ...

nosečka Svet24.si

Bi svojemu otroku nadeli tako zelo nenavadno ime?

I-rosvita pesek-pl004 Svet24.si

Po Miši Molk o Zali in Gašperju brez dlake na ...

ana urbanc Njena.si

Izdalo jo je zdravje

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

Šport Novo mesto

Troti vabijo na zadnjo domačo tekmo

Piše: KK Troti/R.K.

Čas objave:
16.03.2019 08:33

Tekmovanje v rednem 2. SKL se je prevesilo v sklepno fazo, pred dvanajstimi ekipami sta zgolj še dva kola. Novomeški Troti se bodo na zadnjih dveh tekmah pomerili z vodilnima ekipama lige - Mesarijo Prunk iz Sežane ter ekipo Term Olimia iz Podčetrtka.

V Športnem centru Livada bodo v soboto gostovali Kraševci, na zadnji tekmi rednega dela pa se Novomeščani odpravljajo v Podčetrtek.  Sobotno srečanje v Novem mestu bo za obe ekipi zelo pomembno. Troti, ki so v prejšnjem kolu v Grosupljem prekinili niz porazov na gostovanjih, bodo skušali zmagati še tretjič zapored
in tako narediti morda celo ključen korak proti četrtfinalu drugoligaškega tekmovanja. Zasedba iz Sežane pa bi z zmago ohranila možnosti za prvo mesto po rednem delu, ki celotno končnico prinaša prednost domačega terena.

Novomeška Livada je tudi v tej sezoni prava trdnjava, saj so v rumenem panju uspeli zmagati zgolj košarkarji Hrastnika in Podčetrtka. Mesarija Prunk, ki jo morda starejši ljubitelji košarke poznajo še pod imenom Kraški zidar, ki je uspešno nastopal tudi v elitnem slovenskem tekmovanju, je v tej sezoni zmagala kar na 16 tekmah, tudi na prvi medsebojni tekmi v Sežani (94:74).

Vsi obiskovalci srečanja med Troti in Mesarijo Prunk bodo od prihodu prejeli kupon, s katerimi bodo lahko sodelovali v žrebu za originalni podpisan dres NBA zvezdnika Klaya Thompsona. Poleg tega bo podeljeno tudi priznanje za Trota meseca februarja ter obelodanjeno ime prejemnika paketa pijač Heijus, nove uradne pijače Žoltastih Trotov.

Luka Mittag, trener Trotov:
"Zadnjo domačo tekmo v naši premierni drugoligaški sezoni bomo odigrali proti ekipi iz
Sežane, ki trenutno zaseda drugo mesto, obenem pa ima izjemno tradicijo. V boju za četrtfinale
bo vsak glas še kako prav prišel, zato vse skupaj lepo vabimo na Livado. Pridite in nam
pomagajte na poti do četrtfinala."