Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Novo mesto

Uspešni telovadci Gimnastičnega društva Novo mesto

Piše: M.G./R.K.

Čas objave:
25.03.2019 15:53

V soboto je v Renčah potekalo 24. Odprto prvenstvo v skokih z male prožne ponjave in prva tekma za Pokal Slovenije 2019.

Telovadci Gimnastičnega društva Novo mesto so nastopili s tremi ekipami v različnih kategorijah. Ekipa mlajših dečkov je v najbolj zastopani kategoriji osvojila peto mesto. Posamezno se je najbolj odrezal Vanja Milosavljević s sedmim mestom. Pri starejših dečkih je ekipa GD Novo mesto v sestavi Luka Ilovar, Lev Špes, Gašper Vidmar, Teo Tomažič in Gal Utenkar osvojila odlično drugo mesto. Najboljši med njimi je bil Luka
Ilovar, ki je v posamični konkurenci osvojil zlato medaljo. S petim mestom mu je na podelitvi delal družbo Lev Špes. S takšnima rezultatoma sta si zagotovila še nastop v finalu prve tekme za Pokal Slovenije. Po dodatnih dveh skokih je bilo jasno, da bo na vrhu ostal Luka Ilovar, kar je pomenilo novo zlato medaljo. Močno je napredoval tudi Lev Špes, ki se je zavihtel do tretjega mesta in bronaste medalje.

Omeniti velja tudi ekipo mladincev, ki je v najmočnejši konkurenci osvojila četrto mesto. Posamezno je bil za zmagovalni oder za las prekratek Tim Brodnik, ki je bil četrti. Z nastopi naših telovadcev sta bila, poleg njihovih staršev, zelo zadovoljna tudi njuna trenerja Nina in Metod.