Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Šport Ljubljana

VIDEO: Skakalci z Neisho predstavili pesem Krila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.12.2012 22:52

Pod Kristalno skakalnico v ljubljanskem BTC-ju so se ustavile nordijske smučarke in smučarji, ki bodo nastopili na novoletnih turnejah v smučarski skokih in teku na smučeh. Po njihovi novinarski konferenci so se ob doskočišču simbolične skakalnice namreč v družbi Neishe predstavili s pesmijo Krila.

Dogodek je potekal v okviru že ves decembrski čas trajajočega sklopa prireditev "Ljubno v Ljubljani", ki se dogajajo ob doskočišču simbolične skakalnice. Tokrat je Ljubno zamenjala Planica. Smučarska zveza Slovenije je namreč prireditev preimenovala v "Planica v Ljubljani". Slovenska prestolnica je bila tako priča posebnemu dogodku, ki je imel velik pridih Planice. V dolini pod Poncami bodo tekme svetovnega pokala potekale med 21. in 24. marcem 2013.

Neisha se je predstavila s svežo predelavo svoje pesmi Krila. Moči je združila z našimi skakalkami in skakalci, ki so se nedavno zaprli v studio in na Neishino pesem posneli spremljevalne vokale. Pesem sedaj vsebuje veliko navijaškega in timskega duha, seveda pa se je cel proces nastajanja pesmi dokumentiral. Pod taktirko mladega režiserja Klemna Udovča Clementina je tako nastal spot, ki Neisho ter skakalce in skakalke postavlja v drugačno, njim manj poznano okolje. Neisha se znajde na skakalnici, športniki pa v studiu. Vsi so se odrezali odlično, njihova skupna Krila, pa so s premiero videospota dodobra ogrela vso zbrano množico ob 110-metrski skakalnici.