1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Zabavno Novo mesto

Dobila najdragocenejši šopek

Piše: M.K.

Čas objave:
08.07.2019 16:56

Krkašica Ajda Zorko si bo to poletje zagotovo zapomnila, v spominu ji bo ostalo po čudovitem šopku, ki ga je dobila.

"Moj dragi me je med dopustom na Hvaru presenetil s šopkom smilja. Dobil ga je od gospoda, ki na Hvaru goji smilj, sicer ga je prepovedano nabirati, ker je zaščiten, " doda navdušena radijka. "Ne le, da diši vrhunsko, je tudi zelo zdravilna rastlina, ki se jo zelo veliko uporablja v kozmetiki, predvsem za nego kože.- pomaga pri celjenju ran, odstranjevanju brazgotin, .... Brez zadržkov lahko rečem, da je to najdragocenejši šopek rožic, ki sem ga kdaj dobila, "ne more skriti navdušenja Ajda.

"Najprej sem ga malo nosila naokoli, občudovala in vonjala, potem pa cvetke namočila v hvarsko olivno olje. Čez 3 tedne bo pripravek za nego kože nared, tako da me bo cvetje na nek način spremljalo še naprej."

"Med mojimi najljubšimi rožami sta sicer sivka in marjetica. Najlepši šopek pa je vedno tisti, ki mi ga nabereta moji dve deklici, iskreno pove voditeljica Radia Krka.  Pa tudi ona rada kdaj koga razveseli s šopkom rož. "Rože podarjam predvsem stari mami, da ji v stanovanje prinesem še malo življenja.  Običajno ji prinesem šopek kakšnih lepih vrtnic."