Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno Novo mesto

Captain Morgan's Revenge predstavljajo sveži video "MY WORST ENEMY"

Piše: Propagandist

Čas objave:
02.05.2019 10:23

Novomeški rockerji so spet v igri. V novi etapi predstavljajo video za singel My worst enemy, napovedujejo tudi sestavljanje novega albuma.

Captain Morgan's Revenge so pred letom dni izdali prvenec Queen of the night, za njimi je tudi polno koncertno leto, s singlom in videom My worst enemy pa že napovedujejo nove etape. »Ko delaš musko, misliš, da delaš samo musko. V bistvu pa pleteš vezi med ustvarjalci!« poroča Rok Žurga, vokalist ter avtor glasbe in besedil.

e55f3d90-108e-45b6-87f2-32fc086d0a1b.jpg
Novi videospot - My worst enemy
Mirror2Mirror Production

O najhujšem sovražniku
 »Najbrž je prav zaradi te kemije novi singel tako nabrit!«Enemyjupiše popotnico  bobnar Maksim Špelko. Pod avtorstvo komada se sicer tudi tokrat podpisuje Žurga, ki doda, da »...komada ne moreš kar tako sestaviti sam.«

Kar pa bržkone velja tudi za video. Čeprav je izdelek pod režijsko taktirko Vitala Butinarja pripravila utečena ekipa Mirror2Mirror, so se v njegovo nastajanje aktivno vključili vsi člani benda. »Sestavni del osebne rasti je soočenje z lastnimi demoni,« o sporočilu komada in videa razlaga avtor ter se pošali na račun kravat in oblek. Te so na snemanju povzročile največ težav, nelagodja in smeha. »Smo pač rokenrol!«

Spomnimo še, da so Morgani in režiser VitalButinar s prejšnjim videom »Say you'll be mine« prejeli nekaj mednarodnih festivalskih uvrstitev in nagrad.

e52ced59-a661-4ce7-a079-cf05f7d51adf.jpg
Captain Morgan's Revenge
M. K.


Novomeščani so video premierno prikazali obiskovalkam in obiskovalcem njihovega koncerta v sklopu Ortofesta. CMR so si z marljivim delom, dovršenim nastopom in Žurgovo očitno odrsko karizmo v letu dni nabrali močno bazo predanih poslušalcev. Dober dokaz za to je bržkone prav Orto, poln glasnih in živahnih obiskovalcev na enem od sklepnih dogodkov letošnjega Ortofesta. Energija ter stik med obiskovalci in odrom je bila vredna zabeležke. 

Nova plošča v roku leta dni
Ekipa napoveduje, da bo tudi prihodnje ustvarjanje rokovsko ošiljeno, glasno in ostro, poslušalcem pa bo celoten novi material na voljo v prihodnjem letu. Del novega ustvarjanja so CMR predstavili na koncertu v Ortu, pred fanti pa je bogato koncertno poletje z rezerviranimi datumi na evropskih odrih.