danijela Odkrito.si

Danijela Martinović spregovorila o hudi bolezni

game oer Svet24.si

Najpopularnejši slovenski "Boy Band" se vrača ...

20181019_170816 Petisvet.si

Živalske karte napovedujejo za naslednji teden

Melanie Marden Svet24.si

VIDEO: Spregovorila »gola Melania«: grozijo ji s...

Sašo Avsenik Svet24.si

Sašo Avsenik postal očka

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

rok damis-loser Njena.si

The Biggest Loser: Takšen je Rok 4 mesece po ...

Zabavno

Domen Valič obvlada tudi dolenjski naglas

Piše: R.K.

Čas objave:
23.11.2017 11:47

Erika je gostila vsestranskega Domna Valiča, ki nastopa v spektaklu Dance Amore kot pripovedovalec. Tam po primorsko, pri nas pa je poizkusil tudi po dolenjsko.

Predstava DANCE AMORE sicer združuje vrhunska plesna imena in zgodbo ljubezeni, dramatičnih posledic tragične zmote, grozo krvavega umora in humor živahnih uličnih karakterjev. Piše se leto 1947. Svet se ponovno optimistično prebuja in obrobje Brooklyna še nikoli ni bilo tako živahno.


Živahen pa je bil tudi tokratni gost Radia Krka - Domen Valič, za katerega je voditeljica Erika Kralj posesala ves studio, kar je mladenič tudi opazil in priznal, da je pri ženskah vsekakor boniteta, da zna storiti vse to - sesati, kuhati, masirati in tudi povedati, kdaj je ON na vrsti!


Domen v predstavi nastopa kot pripovedovalec, svoj igralski vložek je popestril s primorskim narečjem, ki nam ga je serviral tudi med pogovorom. Pravi, da rad posluša Iztoka Mlakarja, da ima rad čokolado s celimi lešniki in da so mu bolj ljube črnolaske kot blondinke. Dokazal pa je, da obvlada tudi nekaj besed v dolenjščini.

Domen Valič o plesnem spektaklu