Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

tek Svet24.si

Pod drobnogledom: izbrati tek ali hojo?

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Tanja Žagar2_osebni arhiv Njena.si

Tanja Žagar: Toliko kot pečem od rojstva sinka, ...

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Zabavno

Domen Valič obvlada tudi dolenjski naglas

Piše: R.K.

Čas objave:
23.11.2017 11:47

Erika je gostila vsestranskega Domna Valiča, ki nastopa v spektaklu Dance Amore kot pripovedovalec. Tam po primorsko, pri nas pa je poizkusil tudi po dolenjsko.

Predstava DANCE AMORE sicer združuje vrhunska plesna imena in zgodbo ljubezeni, dramatičnih posledic tragične zmote, grozo krvavega umora in humor živahnih uličnih karakterjev. Piše se leto 1947. Svet se ponovno optimistično prebuja in obrobje Brooklyna še nikoli ni bilo tako živahno.


Živahen pa je bil tudi tokratni gost Radia Krka - Domen Valič, za katerega je voditeljica Erika Kralj posesala ves studio, kar je mladenič tudi opazil in priznal, da je pri ženskah vsekakor boniteta, da zna storiti vse to - sesati, kuhati, masirati in tudi povedati, kdaj je ON na vrsti!


Domen v predstavi nastopa kot pripovedovalec, svoj igralski vložek je popestril s primorskim narečjem, ki nam ga je serviral tudi med pogovorom. Pravi, da rad posluša Iztoka Mlakarja, da ima rad čokolado s celimi lešniki in da so mu bolj ljube črnolaske kot blondinke. Dokazal pa je, da obvlada tudi nekaj besed v dolenjščini.

Domen Valič o plesnem spektaklu