Velik nasmeh Adobe Stock Odkrito.si

Kako na dopustu poskrbeti za zdrave zobe

Ljubezen po domace20 Svet24.si

Voditeljica Ljubezni po domače: "Po snemanjih ...

devica Svet24.si

Devica - resda nevsiljiva, a preveč kritična

umor, pešpot ob savi1 Svet24.si

FOTO: Umor na priljubljeni sprehajalni poti ob ...

Jeffrey Epstein Svet24.si

Princ Andrew obžaluje, da je zmotno mislil

Rok in nika_instagram Najstnica.si

Nika priznala: Rok je bolj privlačen

lucija in josip Njena.si

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Radijci so presenetili Roka

Piše: M.K.

Čas objave:
27.01.2019 07:31

Krkaš Rok Žurga je doživel še eno življenjsko prelomnico. Že sicer se mu veliko dogaja, tik pred koncem januarja pa ga je ujela še tridesetica.

In kot se za okrogli jubilej spodobi, jo je proslavil z nepozabno zabavo. Nanjo so bili brez njegove vednosti povabljeni tudi njegovi sodelavci z Radia Krka. "Presenetili so me že s svojim prihodom, potem pa še z zanimivimi darili", pravi Rok. "Med drugim so me finančno podprli pri nakupu novega računalnika, ki sem si ga želel že dlje časa, dobil pa sem še sestavljanko s fotko iz studia", se smeji Rok.

Rok pravi, da 30. rojstnega dne ne doživlja kot življenjske prelomnice. "V bistvu se ni pri meni nič spremenilo. Nekako se trudim ne obremenjevati s starostjo, ker kot pravijo, star si, ko se počutiš starega, jaz se pa še zdaleč ne :). Edino kakšen moj sklep se včasih ne strinja z mojo namišljeno mladostjo," potoži Rok, ampak zaradi tega ni preveč žalosten. 

Pa se radijec bolj posveča prihodnosti, kot preteklosti? "Preteklost je zato, da se od nje učimo, prihodnost zato, da približno vemo v katero smer moramo iti, drugače pa je za moje pojme treba živeti za danes. V nasprotnem lahko spustiš oz. zamudiš tiste male prijetne trenutke, ki so konec koncev najpomembnejši", svojo življenjsko modrost razkrije Rok. 

In kaj bo naredil, da bo naslednjih 30 še boljših kot prvih? Popolnoma nič, pravi krkaš, saj je njegovo življenje na "najboljšem zame" očitno že skoraj popolno.