otroci, mobilni telefon Svet24.si

Slovenski psihiatri pozivajo: prepovejte mobitele ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 23. septembra

planeti Svet24.si

Tedenski horoskop: doseči se bo dalo veliko, a bo...

otroci, mobilni telefon Svet24.si

Slovenski psihiatri pozivajo: prepovejte mobitele ...

AdobeStock_130683533 Odkrito.si

Katero bolezen razkriva vonj tvoje kože?

Ula Furlan in Miša Molk Premiera Kralj na Betajnovi 2014 - M24 - MVavpotič Njena.si

Ula Furlan se je preselila nazaj k mami Miši Molk

ljubezen-na-vasi Njena.si

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Kdo je mali lepotec na sliki?

Piše: M.K.

Čas objave:
26.05.2019 19:30

Tudi vas kdaj prevzamejo spomini? Se morda takrat vračate v otroštvo? Na Radiu Krka smo se z ekipo radijskih sodelavcev vrnili po najboljše, najlepše in najbolj pristne spomine na preteklost. Ti se skrivajo v lepem, brezskrbnem otroštvu in v varnem zavetju toplega doma. V tokratni akciji vas postavljamo pred nov izziv. Čigavo otroštvo predstavljamo tokrat? Kdo razkriva svoja najnežnejša doživetja? Vsem radijcem smo zastavili enaka vprašanja, vi pa v njihovih odgovorih in s pomočjo fotografij, ugotovite, čigavo otroštvo razkrivamo. Iz majhnega pač raste veliko.

Radijec, katerega otroštvo predstavljamo tokrat, ima zelo dober spomin. In čeprav se najbolj zgodnjih spominov iz otroštva spomnijo le redki, je prav on eden od teh srečnežev.

Kdo je mali lepotec.jpg
Kdo je mali lepotec?
Foto: F.Z.

1. Kje si preživljal otroštvo in s kom? 

"Moj prvi spomin je zelo kmalu po mojemu rojstvu in sicer ko so me prvič prinesli k babici in dedku po mamini strani. Še zdaj se živo spomnim, ko sem prvič zagledal dedka. Ne vem sicer kako je to možno, ampak to sliko imam se vedno v glavi :)

2. Kakšne osebnostne lastnosti si imel, kot otrok?

Starši so mi rekli, da sem bil kot majhen otrok zelo priden, zelo malo sem jokal, veliko sem se smejal in bil sem zelo fizično aktiven,  shodil sem že pri devetih mesecih, tako da imam res že veliko kilometrine:) 

3. Kaj te najbolj ponese v otroštvo - spomini na kaj? Kaj ste se igrali? S kom?

Ker živim čisto ob gozdu, sem seveda s prijatelji večino prostega časa preživel tam, kjer smo se igrali indijance, na drevesih pa zgradili več hišk. Dobri časi so bili. Celotno osnovno šolo pa sem preživel tudi na treningih takšnih in drugačnih športov. Karate, gimnastika, košarka, rokomet. Ravno zaradi športov pa sem nekajkrat pristal tudi v mavcu. Zlomljena roka in noga, zvini gležnjev, izpah prsta na roki, poškodba kolena, izpahnjeno zapestje, itd :) Tako, da lahko rečem, da sem bil tudi malo štorast :)

Ste ga prepoznali? To je naš Jure Zupančič.