Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Zabavno

FOTO: Gnili smrkci na obisku

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.07.2019 12:56

Na radiu Krka nas je spet obiskala skupina navihanih in razigranih počitnikarjev, ki proste dni aktivno preživljajo na legendarnih Gripovih tednih.

Ti letos v organizaciji Športnega društva Grip in Zavoda za kulturo gibanja s športnimi pedagogi in pod strokovnim vodstvom profesorja Đura Olujića že 25. leto zapored potekajo na več mestih Dolenjske in tudi Bele krajine, kjer otroci športno in tudi adrenalinsko tkejo nova prijateljstva in izkušnje.

0f1d119429f8ca14abdd918308df2faf.jpeg

Tokrat je bila to skupina, ki si je nadela ime "Gnili smrkci", v njej so Maša, Mark, Lily, Mia, Miha, Gašper, Matija, Primož in Žiga, spremljali pa so jih mentorji Brina, Aša in Lan.

Zaupali so nam, kaj vse so že počeli, katere vse adrenalinske preizkušnje so preizkusili, seveda pa nismo mogli mimo vprašanja kako je z Đurovo kapo. Pravijo, da so pridni, zato je kapa še vedno obrnjena naprej. 

Obiska smo bili spet veseli, zato že komaj čakamo in se veselimo naslednjega. Na Radiu Krka namreč vsako sredo preverjamo kako se imajo in kaj počnejo, ko nas obiščejo in nam zaupajo svoje dogodivščine in vragolije.