Andrej Škufca Odkrito.si

Ah, ljubezen! Andrej Škufca se je tako potrudil ...

aura Svet24.si

Test: kakšna je vaša avra?

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

Marko Vozelj Njena.si

Čustveni dan za Marka Vozlja

Zabavno Novo mesto/Dvor

FOTO: "Rok, daj mi petko"

Piše: Radio Krka, M.K.

Čas objave:
26.09.2018 12:17

Studio Radia Krka je danes preplavila mladostna energija. Obiskali so nas učenci z OŠ Dvor, ki so svoj kulturni dan izkoristili za pohajkovanja. O radiu vedo že marsikaj, kljub temu, da še ne obiskujejo njihovega novinarskega krožka, saj so še premladi.

Dobro pa so že seznanjeni, da je studio srce radia in da je v njem glavna stvar tista, na katero govori voditelj, mikrofon. Seveda pa ne gre tudi brez mešalne mize, računalnikov in slušalk.

Najbolj zgovoren med njimi, Domen je povedal, da bi rad, ko bo velik delal na radiu, Aleš pa na televiziji. Eden od pogumnih fantov je imel v studiu skromno, simpatično željo, s katero nas je vse spravil v smeh: "Rok, daj mi petko". In seveda mu je naš radijec Rok željo takoj z veseljem izpolnil. 

Razkrili so nam tudi, da Radio Krka poslušajo njihovi starši in da novice berejo na radijski spletni  strani radiokrka.si. 

Na vprašanje, katero glasbo najraje poslušajo, pa so skorajda vsi v en glas odločno odgovorili, da slovensko. 

Ko so odhajali novim dogodivščinam naproti, pa je njihovo pozornost dobil še naš kavni avtomat. Zaželeli so si kave, pa smo malim nadebudnežem svetovali, naj raje nekaj let ostanejo še pri kakavu in čaju.